Ο Sir Michael Caine στηρίζει το Brexit

michael-caine Mike Segar
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους ψήφισε υπέρ του Brexit και γιατί δεν συνταξιοδοτείται

Το αναπάντεχο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Μεγάλη Βρετανία αναφορικά με τη θέση της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση δίχασε τους Βρετανούς, με αρκετούς να εκφράζουν την ανησυχία τους για το μέλλον. Από την πλευρά του, ο Sir Michael Caine πιστεύει ότι η Μεγάλη Βρετανία θα τα καταφέρει «μια χαρά» εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους ψήφισε υπέρ του «Brexit».

«Ψήφισα υπέρ του Brexit. Για μένα, προτιμώ να είμαι ένας φτωχός αφέντης παρά ένας πλούσιος υπηρέτης. Δεν είχε να κάνει με ρατσισμό, μετανάστες ή κάτι άλλο, είχε να κάνει με την ελευθερία», δήλωσε στο Sky News ο Caine. «Στην πολιτική πάντοτε θα πηγαίνεις σε περιοχές που δεν έχεις πάει ποτέ, οπότε θα χαθείς και μετά θα βρεις τον δρόμο σου και όλα θα είναι μια χαρά» συμπλήρωσε ο 84χρονος ηθοποιός.

Μιλώντας για το επαγγελματικό μέλλον του, ο Caine σχολίασε ότι δεν έχει σκοπό να σταματήσει. «Ο κόσμος πάντα ρωτάει πότε θα αποσυρθείς, αλλά, στην πραγματικότητα, η βιομηχανία του κινηματογράφου σε αποσύρει. Πληρώνεσαι μια περιουσία για να φιλήσεις τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου – καθόλου άσχημη δουλειά, έτσι; Για αυτό κανένας μας δεν συνταξιοδοτείται νωρίς».