Αποκαλύφθηκε ο ρόλος του Sylvester Stallone στους «Φύλακες του Γαλαξία vol. 2»

sylvester-stallone
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Βέβαιος για άλλη μια συνέχεια εμφανίζεται ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Η εμπλοκή του Sylvester Stallone στους «Φύλακες του Γαλαξία vol. 2» είχε επιχειρηθεί να παραμείνει επτασφράγιστο μυστικό, αλλά φαίνεται ότι διέρρευσαν λεπτομέρειες αναφορικά με τον ρόλο που θα υποδυθεί στη νέα ταινία.

Για την ώρα, η Marvel δεν έχει αποκαλύψει τίποτα σχετικά με τον ρόλο του Stallone, πέραν του ότι θα παίξει έναν «πάρα πολύ σημαντικό ρόλο». Σύμφωνα με χρήστη του Twitter, ο Stallone θα ενσαρκώσει τον Stakar Ogord, γνωστό στους φίλους της σειράς ως Starhawk. Ο παντοδύναμος Starhawk είναι ένας αντιήρωας ο οποίος ζει τη ζωή του ξανά και ξανά, σε βαθμό που πλέον γνωρίζει ό,τι πρόκειται να του συμβεί και οι ενέργειες του οποίου συντέλεσαν στη δημιουργία των «Guardians of the Galaxy» τον 31ο αιώνα.

Marvel

Η εμφάνιση του Stallone στους «Φύλακες του Γαλαξία vol. 2» θα είναι μικρή, αλλά ο σκηνοθέτης της ταινίας James Gunn πρόσφατα επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν και μια δεύτερη συνέχεια. «Θα υπάρξει ένα Guardians 3, αυτό είναι σίγουρο. Προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη. Προσπαθώ να βρω τι θέλω να κάνω, αυτό είναι όλο. Πρέπει να αποφασίσω πού θέλω να βρίσκομαι και τι θέλω να κάνω τα επόμενα τρία χρόνια της ζωής μου», δήλωσε στην ιστοσελίδα Complex.