Ποιος είναι ο μυστηριώδης ρόλος του Benicio del Toro στο νέο «Star Wars»;

benicio-del-toro Mario Anzuoni
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Το επόμενο επεισόδιο στην ιστορία των Skywalkers θα συνεχίσει τον Δεκέμβριο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Benicio del Toro αναμένεται να εμφανιστεί στο Επεισόδιο 8 του «Ο Πόλεμος των Άστρων», αλλά το όνομα και η ταυτότητα του χαρακτήρα που θα ενσαρκώσει παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Making Star Wars -η οποία έχει πέσει μέσα σε αρκετές προβλέψεις της στο παρελθόν-, ο χαρακτήρας του del Toro θα λέγεται «D.J.», αν και σημειώνει ότι μπορεί το όνομα αυτό να είναι η κωδική ονομασία που χρησιμοποιεί η παραγωγή. Το δημοσίευμα περιγράφει και την εμφάνισή του: «Φοράει μαύρα ρούχα. Έχει μια καμπαρντίνα με μια ζώνη σαν του Han Solo στη μέση για να κρατάει το blaster του. Τα μαλλιά του είναι κοντά. Έχει επίσης ένα περίεργο καπέλο χωρίς γείσο. Φαίνεται γλοιώδης και βρώμικος, αλλά το καπέλο τον κάνει να θυμίζει αναδρομή σε άλληη εποχή. Η εμφάνισή του υποδηλώνει πως ανήκει στον υπόκοσμο».

Ίσως μάθουμε και τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια ο τελευταίος Jedi, ο Luke Skywalker.

Συνεχίζοντας, η ιστοσελίδα αναφέρει και ορισμένα στοιχεία για το σκάφος που χρησιμοποιεί ο μυστηριώδης χαρακτήρας, το οποίο περιγράφει ως «πραγματικά φανταχτερό». Η αισθητική του σκάφους, εξηγεί το Making Star Wars, είναι επηρεασμένη από το ύφος που ανέπτυξε ο σκηνοθέτης του «Ο Πόλεμος των Άστρων»JJ Abrams, για την άλλη μεγάλη σειρά επιστημονικής φαντασίας, το «Star Trek». Το πιλοτήριο του σκάφους έχει ένα «πολύ όμορφο κόκκινο κάθισμα», το οποίο «θυμίζει περισσότερο ένα όμορφο ξενοδοχείο, παρά κάπου όπου θα ζούσε ο Han Solo». Μέχρι να κυκλοφορήσει κάποιο teaser trailer, οι θεωρίες αναφορικά με την ταυτότητά του θα δίνουν και θα παίρνουν, οπότε οι φαν των Star Wars θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τον Δεκέμβριο.