Η Carrie Fisher θα εμφανιστεί στο Επεισόδιο 9 των «Star Wars»

star-wars-princess-leia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Todd Fisher: «Πιστεύω ότι ο κόσμος αξίζει να την έχει. Τους ανήκει».

Ο Todd Fisher, αδερφός της Carrie Fisher, έχει δώσει τη συγκατάθεση του ώστε να χρησιμοποιηθεί υλικό που γύρισε η πολυαγαπημένη ηθοποιός στο ένατο επεισόδιο του «Ο Πόλεμος των Άστρων». Η Fisher, η οποία πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το 8ο επεισόδιο της σειράς, «The Last Jedi», που θα κυκλοφορήσει φέτος και φέρεται να είχε γυρίσει ορισμένες σκηνές για το 9ο , το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Colin Trevorrow και θα κυκλοφορήσει το 2019.

Η ψηφιακή Carrie Fisher, όπως εμφανίστηκε στο «Rogue One».

Σε δηλώσεις του, ο Todd Fisher εξήγησε ότι μαζί με την κόρη της αδερφής του, Billie Lourd, αποφάσισαν να δώσουν τη συγκατάθεσή τους, γιατί η Carrie Fisher είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του κόσμου της σειράς «Ο Πόλεμος των Άστρων». «Πώς μπορείς να τη βγάλεις από εκεί; Η απάντηση είναι δεν τη βγάζεις», δήλωσε ο Fisher, για να συμπληρώσει πως «δεν είμαι το μοναδικό κομμάτι σε αυτή την εξίσωση, πιστεύω ότι ο κόσμος αξίζει να την έχει. Τους ανήκει».

ABC.net.au

O αυθεντικός (1977) και ο ψηφιακός (2016) Peter Cushing.

Ο ξαφνικός θάνατος της Fisher αναμφίβολα θα επηρέασε τα σχέδια της Disney για τον χαρακτήρα της Πριγκίπισσας Leia, αλλά αυτή η εξέλιξη λογικά θα τη διευκολύνει. Άλλωστε, ο Peter Cushing, ο οποίος εμφανίστηκε ως Grand Moff Tarkin στην πρώτη ταινία «Star Wars» το 1977 και πέθανε το 1994, «επέστρεψε» στο πρόσφατο «Rogue One» με τη βοήθεια της τεχνολογίας με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Η Lucasfilm είχε διαψεύσει τις φήμες για μια ψηφιακή Leia, αλλά αυτή η εξέλιξη ενδεχομένως να δώσει τροφή σε νέες.