Ο Jude Law θα παίξει τον Ντάμπλντορ στα «Φανταστικά ζώα 2»

Jude-law
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Στη συνέχεια θα επιστρέψει και ο Johnny Depp στον ρόλο του Γκέλερτ Γκρίντελβαλν.

Ο Jude Law έχει έρθει σε συμφωνία για να παίξει στη συνέχεια της ταινίας «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται», της νέας σειράς από τη δημιουργό του Χάρι Πότερ, JK Rowling. Στην πρώτη (από τις τέσσερις) συνέχειες της σειράς που διαδραματίζεται πριν τις ταινίες του Χάρι Πότερ, ο Law θα υποδυθεί τον Άλμπους Ντάμπλντορ σε νεαρή ηλικία. Τον ενήλικα μάγο Ντάμπλντορ είχε ενσαρκώσει στις δυο πρώτες ταινίες Χάρι Πότερ ο Richard Harris (ο οποίος πέθανε το 2002) και στις υπόλοιπες πέντε ο Michael Gambon.

Warner Bros. Entertainment Inc.

Ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας και της επερχόμενης συνέχειας David Yates σχολίασε πως «ο Jude Law είναι ένας θεαματικά ταλαντούχος ηθοποιός, του οποίου τη δουλειά εκτιμώ εδώ και καιρό και ανυπομονώ που επιτέλους έχω τη ευκαιρία να δουλέψει μαζί του». Ο Yates εκτίμησε ότι ο Law θα καταφέρει να αποδώσει όλες τις απρόβλεπτες πτυχές του αγαπητού χαρακτήρα της JK Rowling σε μια πολύ διαφορετική περίοδο στη ζωή του.

Εκτός από τον Yates, στη νέα ταινία θα επιστρέψει και ο Johnny Depp στον ρόλο του Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, του κεντρικού εχθρού στα βιβλία και τις ταινίες «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» και «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου».