Ετοιμάζεται live action τηλεοπτική σειρά με τον King Kong

skull-island-king-kong
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Η σειρά θα εξετάζει την ιστορία και τους τρόμους που κρύβει το μυστηριώδες Νησί του Κρανίου.

Ο βασιλιάς Kong επέστρεψε φέτος στη μεγάλη οθόνη και η επιτυχία της «Νήσου του Κρανίου» σύντομα θα κατακτήσει και την μικρή οθόνη. Όπως φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη της IM Global Television και της MasVista Entertainment, οι οποίες σχεδιάζουν την πρώτη live action μεταφορά του Κινγκ Κονγκ στην τηλεόραση.

Ο Κινγκ Κονγκ απέκτησε την πρώτη του τηλεοπτική σειρά το 1966.

Στο παρελθόν, ο γιγαντόσωμος πίθηκος είχε τις δικές του animated σειρές, το «The King Kong Show» του 1966 των Videocraft και Toei Animation, το «Kong: The Animated Series» το 2000 των BKN, Ellipse Animation και M6 και το «Kong: King Of The Apes» το 2016 της Netflix. Ο Κονγκ αναμένεται να επιστρέψει ξανά στη μεγάλη οθόνη το 2020 για να αντιμετωπίσει τον Γκοτζίλα.

Ο γιγαντόσωμος πίθηκος επέστρεψε στην μικρή οθόνη το 2000 και το 2016.

Σεναριογράφοι της νέας σειράς θα είναι οι Jonathan Penner και Stacy Title και η ιστορία θα συνδυάζει την πλοκή της πρώτης ταινίας Κινγκ Κονγκ που έγραψε ο Merian C. Cooper και της πρόσφατης ταινίας που κυκλοφόρησε από την DeVito Artworks. Το Deadline σημειώνει σε σχετικό άρθρο του πως η σειρά θα έχει γυναίκα πρωταγωνίστρια και ένα πολυπολιτισμικό καστ, ενώ θα εξετάζει «τα θαύματα και την φρίκη του Νησιού του Κρανίου και την προέλευσή του».

Το 2005 ο Peter Jackson σκηνοθέτησε τον «Κινγκ Κονγκ» με την Naomi Watts, τον Adrien Brody και τον Andy Serkis.

Ο Mark Stern, διευθύνων σύμβουλος της IM Global Television, σχολίασε πως υπάρχει ένα «έντονο και σταθερό ενδιαφέρον για αυτή τη διαχρονική ιστορία» και εξέφρασε την ελπίδα του πως η σειρά θα αποτελέσει μια συναρπαστική ιστορία επιβίωσης και περιπέτειας για τη νέα γενιά των φανς του King Kong. Στις κοινές δηλώσεις του με τον διευθύνοντα σύμβουλο της MarVista Fernando Szew, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την προσέγγιση των Penner και Title.