Τα «X-Files» θα επιστρέψουν στο τέλος της χρονιάς

the-x-files
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Τα γυρίσματα της νέας σεζόν αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Νέες αφίξεις στον χώρο της γεύσης, κριτικές εστιατορίων και όλα τα γαστρονομικά νέα

Ο δέκατος κύκλος των «X-Files» που προβλήθηκε τον χειμώνα του 2015 μπορεί να άφησε ανάμεικτα συναισθήματα και σκέψεις τόσο στο κοινό όσο και στους κριτικούς, αλλά φαίνεται να άνοιξε την όρεξη της Fox TV, η οποία έχει αποφασίσει να στηρίξει μια νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το Empire, έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με τους αστέρες της σειράς David Duchovny και Gillian Anderson για μια σεζόν δέκα επεισοδίων, ενώ ο δημιουργός των «X-Files» Chris Carter θα βρίσκεται πάλι στο τιμόνι της σειράς. Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, με την πρεμιέρα να πραγματοποιείται στα τέλη του 2017. Προφανώς είναι ακόμα πολύ νωρίς για να γίνουν γνωστές παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή και τη δομή του νέου κύκλου, αλλά πιθανότατα θα υπάρξουν οι ανάλογες διαρροές μόλις οριστικοποιηθούν οι διαπραγματεύσεις.

Σε σχετική δήλωσή του ο πρόεδρος της Fox Broadcasting Company υπογράμμισε ότι τα «X-Files» έχουν όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας μεγάλης τηλεοπτικής εκπομπής, όπως εικονικούς χαρακτήρες, πλούσιες ιστορίες και τολμηρούς δημιουργούς. Στη συνέχεια εξήρε τον Carter για τη δημιουργικότητά του και την εξαιρετική δουλειά των δυο πρωταγωνιστών της σειράς, την οποία χαρακτήρισε «φαινόμενο» της ποπ κουλτούρας.