Ανακοινώθηκαν ημερομηνίες κυκλοφορίας για τις νέες ταινίες «Avatar»

avatar-logo
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Η πρώτη ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της τον Δεκέμβριο του 2020.

Μετά από αμέτρητες καθυστερήσεις, ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τις συνέχειες στο «Avatar» του James Cameron μέσω της επίσημης σελίδας των ταινιών στο Facebook. Η πρώτη αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου του 2020, η δεύτερη στις 17 Δεκεμβρίου του 2021, η τρίτη στις 20 Δεκεμβρίου το 2024 και η τέταρτη στις 19 Δεκεμβρίου του 2025.

Μπορεί να φαίνεται πολύς καιρός, αλλά  πρέπει να αναλογιστεί κανείς ότι ο Cameron, το καστ και η παραγωγή θα δουλεύουν ταυτόχρονα και στις τέσσερις ταινίες. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση οι ημερομηνίες αυτές να αλλάξουν. Ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για την πλοκή των επόμενων ταινιών στη σειρά, πέραν του ότι η έμφαση δίνεται στην ιστορία και το περιβάλλον της Πανδώρας. Οι τέσσερις συνέχεις έχουν γραφτεί από τον ίδιο τον Cameron, με τη βοήθεια των Rick Jaffa, Amada Silver, Josh Friendman και Shane Salerno.

Οι φαν της πρώτης ταινίας θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τον Δεκέμβριου του 2020, αν όλα πάνε καλά.

Οι πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας – Sam Worthington και Zoe Saldana, μεταξύ άλλων – θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, ενώ η Sigourney Weaver αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα της πρώτης συνέχειας θα ξεκινήσουν μέχρι το φθινόπωρο.