Τα μελλοντικά σχέδια της Lucasfilms για τις ταινίες «Ο Πόλεμος των Άστρων»

star-wars
ΤΡΙΤΗ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Το όγδοο επεισόδιο της θρυλικής σειράς επιστημονικής φαντασίας θα κυκλοφορήσει φέτος τον Δεκέμβριο.

Η πρόεδρος της Lucasfilms Kathleen Kennedy υπονόησε ότι το «Επεισόδιο 9» των Star Wars δεν θα είναι το τέλος της σειράς. Όπως αποκάλυψε στο Star Wars Celebration που έγινε στο Ορλάντο στα πλαίσια της 40ής επετείου κυκλοφορίας της πρώτης ταινίας, η Lucasfilms κάνει σχέδια για επιπλέον αυτοτελείς ταινίες, όπως το «Rogue One» και την επερχόμενη ταινία για τον Han Solo με τον Alden Ehrenreich, την Thandie Newton και την Phoebe Waller-Bridge που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2018.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Κατά τη διάρκεια πάνελ συζήτησης στο Star Wars Celebration, η Kennedy δήλωσε πως έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τις επόμενες αυτοτελείς ταινίες. «Έχουμε τέσσερις ή πέντε εβδομάδες αφιερωμένες στην ταινία του Han Solo και θα ξεκινήσουμε να διαβάζουμε το σενάριο του Colin Trevorrow για το Επεισόδιο 9, οπότε έχουμε πολλή δουλειά αυτή τη στιγμή. Θα κάνουμε ορισμένες συναντήσεις για τις ιστορίες που θα αναπτύξουμε εδώ», δήλωσε η Kennedy.

Παράλληλα, η πρόεδρος της Lucasfilms άφησε να εννοηθεί ότι θα ληφθούν υπόψιν οι θεωρίες των φανς της σειράς στη συγγραφή των επόμενων ταινιών. Όπως εξήγησε η Kennedy, «μετά από 40 χρόνια περιπετειών, οι φανς έχουν τόσες πληροφορίες και τόσες θεωρίες» για τον κόσμο που δημιούργησε ο George Lucas, που πολλές από αυτές είναι πρωτότυπες.

Το όγδοο επεισόδιο της κεντρικής σειράς, με τίτλο «The Last Jedi», θα κυκλοφορήσει φέτος τον Δεκέμβριο, ενώ μετά την ταινία για τον Han Solo το 2018, θα κυκλοφορήσει το ένατο και τελευταίο επεισόδιο, το 2019. Στα σχέδια της Lucasfilms υπάρχει άλλη μια αυτοτελής ταινία το 2020, για την οποία δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για την ώρα. Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί στους κύκλους των φανς της σειράς, ενδέχεται να επικεντρώνεται στον Obi Wan Kenobi κατά την περίοδο της εξορίας του ή στον αινιγματικό κυνηγό επικυρηγμένων Boba Fett.