Η Angelina Jolie ετοιμάζεται να μας μαγέψει

i-angelina-Jolie-etoimazetai-na-mas-magepsei

ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

H Angelina Jolie θα φωτίσει με διαφορετικό τρόπο την πιο σκοτεινή μάγισσα στην κινηματογραφική ιστορία της Disney, ερμηνεύοντας τη μοχθηρή «Maleficent» στην «Ωραία Κοιμωμένη».

Στην κλασική ταινία του 1959 η κακιά μάγισσα χαράχτηκε στη συνείδηση μικρών και μεγάλων, με τη μεσάτη κάπα της, τα μοχθηρά μάτια και τα δηλητηριώδη σχόλιά της. Στη νέα 3D υπερπαραγωγή με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2014, η «Maleficent» έχει μια γκόθικ γοητεία και αφήνει υπονοούμενα ότι μπορεί να είναι ίσως και …παρεξηγημένη. Στο ρόλο της «κακιάς» η διάσημη σταρ αναζητεί τις πιο φωτεινές χαραμάδες της «Maleficent» , για να αναδείξει τον εύθραυστο ψυχισμό, της πιο αρνητικής φιγούρας που στοίχειωσε τα όνειρα εκατομμυρίων παιδιών.

Αναφερόμενη στο ρόλο της η Jolie τονίζει: « Ελπίζω στο τέλος να δείτε μια γυναίκα που μπορεί να είναι πολλά διαφορετικά πράγματα και που μόνο επειδή προστατεύει τον εαυτό της γίνεται επιθετική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει και άλλα (καλύτερα) χαρακτηριστικά. Θα χρειαστεί να λύσετε μόνοι σας το γρίφο για το ποια είναι τελικά».

Αντίπαλο δέος στην κακιά μάγισσα θα είναι η εύθραυστη Elle Fanning (Super 8) στο ρόλο της ωραίας κοιμωμένης Aurora, ενώ το cast συμπληρώνουν γνωστοί ηθοποιοί όπως οι Imelda Staunton, Miranda Richardson, Juno Temple και Lesley Manville.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Robert Stromberg (πρόκειται για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο) ο οποίος στο παρελθόν έχει βραβευτεί δύο φορές με Oscar ως production designer, ενώ το σενάριο υπογράφει η Linda Woovelton («Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» , «Η Πεντάμορφη και το Τέρας»).

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στο Buckinghamshire της Αγγλίας κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ η πολυπληθής οικογένεια της πρωταγωνίστριας έχει ήδη μετακομίσει στο Λονδίνο.

Η ταινία «Maleficent» σε 3D θα βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2014.