Οι «Φύλακες του Γαλαξία» έχουν το πιο τραγανιστό soundtrack

doritos-guardians-of-the-galaxy
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Το μόνο που χρειάζεστε για να ακούσετε το soundtrack της νέας ταινίας είναι μια σακούλα Doritos.

Σε μια από τις πιο περίεργες και πρωτότυπες συνεργασίες, η Frito-Lay, η εταιρεία πίσω από τα Doritos και τα Lays, ανακοίνωσε πως θα βγάλει μια ειδική συσκευασία η οποία θα παίζει το soundtrack της ταινίας «Φύλακες του Γαλαξία vol. 2». Οι ειδικές συσκευασίες Doritos θα διατεθούν αποκλειστικά μέσω της Amazon από την Παρασκευή 28 Απριλίου και αναμένονται να γίνουν ανάρπαστες, όπως άλλωστε και το soundtrack της πρώτης ταινίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, τα ειδικά σακουλάκια θα έχουν ένα digital player σε σχήμα κασετόφωνου ενσωματωμένο στο μπροστινό μέρος, το οποίο θα περιέχει τα τραγούδια της νέας ταινίας. Οι ειδικές σακούλες θα είναι επαναφορτιζόμενες, οπότε θα μπορείτε να ακούσετε τη μουσική αρκετές φορές.

Όπως στην περίπτωση της πρώτης ταινίας, έτσι και στη συνέχεια, το soundtrack είναι γεμάτο κλασσικές ροκ επιτυχίες της δεκαετίας του 1970, με κομμάτια των Fleetwood Mac, Sam Cooke και Cheap Trick μεταξύ άλλων, ενώ συμμετέχει και ο David Hasselhoff. Η πολυαναμενόμενη συνέχεια στους «Φύλακες του Γαλαξία» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Μαΐου.