Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση και παρακολουθήστε τον Φοίβο Δεληβοριά στην ταράτσα του

Η «Ταράτσα του Φοίβου» είναιένα ολοκαίνουργιο στέκι με την πιο τεχνικλόρ θέα στο Γκάζι, που ο Φοίβος Δεληβοριάς μεταμορφώνει στο παιδικό του όνειρο. Εμείς εξασφαλίσαμε μια διπλή πρόσκληση για τις 29/6.

Ένα «αναψυκτήριο» στη μέση της Αθήνας, ένα μουσικοθεατρικό θέαμα ποικιλιών, μια «Μάντρα» του 2017, σε μια πόλη εξίσου σκληρή, εξίσου πεσμένη και με εξίσου βαθειά επιθυμία να μαζευτεί κάπου ένα βράδυ και να ξαναβρεί το νήμα από εκεί που κόπηκε. Παρέα με έναν μόνιμο θίασο - από μάγους, μπουρλέσκ χορεύτριες, τραγουδίστριες, κορίτσια με κιθαρόνια - και 4 σπουδαίους μουσικούς. Με εκλεκτό συνοδοιπόρο στην σκασίλα (και στην σκορδοκαϊλα) τον Σπύρο Γραμμένο. Με  καλεσμένους από τον κόσμο της μουσικής, του θεάτρου και του stand up comedy, που θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα και θα κάνουν κάτι διαφορετικό απ’όσα συνηθίζουν.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και παρακολουθήστε το θέαμα αυτής της Πέμπτης, 29/6. Η κάθε διπλή πρόσκληση ορθίων είναι για δύο άτομα και περιλαμβάνει μια μπύρα δωρεάν. 

Συντελεστές
Κείμενα: Δεληβοριάς-Γραμμένος-Κώστας Μανιάτης
Σκηνοθεσία: Άγγελος Τριανταφύλλος
Σκηνική διαμόρφωση του χώρου: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου
Ήχος: Γιάννης Πετρόλιας
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Με τους Δημήτρη Τσάκα, Σωτήρη Ντούβα, Κωστή Χριστοδούλου και Yoel Soto στην υπερυψωμένη ορχήστρα. Με εβδομαδιαίoυς αγώνες νέων δημιουργών με καινούργια τραγούδια (Ζαρντινιέρα Academy) που θα συντονίσει η PROSPERO www.prospero.com.gr

Τετάρτες - Πέμπτες μόνο και ώρα 21.00. Τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και το Σεπτέμβριο.

Το πρόγραμμα των συμμετεχόντων καλλιτεχνών του Ιουνίου:

14-15/6: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ
21-22/6: ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΛΗΣ- ΒΥΡΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
28-29/6: ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ

Info
«Η ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ
Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι
Έναρξη παραστάσεων: 7 Ιουνίου
‘Εναρξη πώλησης εισιτηρίων: 10 Mαΐου

διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • CITYLIFE