Το DJ ντουέτο Mammy Hot Daddy Cool, σε ένα party με hip-hop και reggae επιλογές

to-dJ-ntoueto-mammy-hot-daddy-cool-se-ena-party-me-hip-hop-kai-reggae-epiloges

ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Την Κυριακή 8 Ιουλίου το DJ ντουέτο Mammy Hot Daddy Cool (Anna Mystic & Blend Mishkin) σε συνεργασία με τα Dancehall και Hip Hop workshops των ομάδων χορού Ladies n’ Gents και Monkey Business, συνδιοργανώνουν μια Ragga, Dancehall και Hip Hop βραδιά στο Τώρα Κ44.

Το δίδυμο Mammy Hot Daddy Cool, επανέρχεται δυναμικά στο ΤΩΡΑ Κ44, την Κυριακή 8 Ιουλίου. Oι DJs Anna Mystic και Blend Mishkin, επεξεργάζονται ένα εκρηκτικό μείγμα που περιέχει μεγάλες δόσεις hip-hop και reggae, συνδυάζοντας… τζαμαϊκανά μπαχαρικά και αργό ψήσιμο, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική απόλαυση του δύσκολου αθηναϊκού μουσικού ουρανίσκου.

Η Anna Mystic, ασχολείται με το reggae DJing περίπου 17 χρόνια και έχει παίξει σε αναρίθμητα αθηναϊκά bars και clubs και σε όλη την Ελλάδα, σε festival (Synch, RastaVibes, Reggae Vibes, Mama Africa, κ.ά.) καθώς και ως warm-up DJ set σε διάφορες συναυλίες. Τα τελευταία 4 χρόνια έχει παίξει στην Αγγλία, στο Brixton στο Λονδίνο (Telegraph, Dogsrar,Troy, New Orleans) καθώς και στο Brighton (Bassment,Volt). Έχει συνεργαστεί με παραγωγούς και DJs από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

O DJ, παραγωγός Blend Mishkin, είναι ιδρυτικό μέλος του label/collective Cast-a-blast που δημιουργήθηκε το 2006. Έχει έναν ενδιαφέροντα κατάλογο με κυκλοφορίες που ξεκινoύν το 1997 και έχει κάνει remixes για τις DJ Spooky, Wax Tailor και Hot 8 Brass Band, παραγωγή για τις Duke Abduction, τις Tootsie Babes και τη Sugahspank!, ενώ έχει συνεργαστεί με τις Natasha Atlas, Papawa (Lovemonk) και Earthbound. Το 2006 με την κυκλοφορία του Misplaced δημιούργησε το Blend Sextet, μια εξαμελή μπάντα, για τις live παρουσιάσεις του άλμπουμ. To 2009 κυκλοφόρησε το όγδοο άλμπουμ του κάτω από το όνομα Blend με τίτλο Sudden Death (A field guide) για την Cast-a-blast καθώς και το πρώτο άλμπουμ του ως Palov &Mishkin σε συνεργασία με τον DJ Palov.

Πληροφορίες: ΤΩΡΑ Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44 Γκάζι, τηλ. 210-3423560, www.k44.gr/ , free entrance 22:00.