Let' s share party: ένα ιδιαίτερο party στο πνεύμα των καιρών

let-s-share-party-ena-idiaitero-party-sto-pneuma-ton-kairon-share-party-ena-idiaitero-party-sto-pneuma-ton-kairon

ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Ανταλλαγή αντικειμένων με πνεύμα αλληλεγγύης και πάρτι με special dj sets και καλεσμένους έκπληξη, την Πέμπτη 5 Ιουλίου στο Drugstore.

Ένα διαφορετικό party διοργανώνεται την Πέμπτη 5 Ιουλίου στο Drugstore, το νέο στέκι των Εξαρχείων, με ανταλλαγές βιβλίων, cd, ρούχων, dvd και ό,τι άλλο σκεφτεί ο καθένας.

Με πνεύμα αλληλεγγύης, όπως ορίζει η εποχή, από Δευτέρα έως Τετάρτη, φέρνουμε στο Drugstore πράγματα που δε χρειαζόμαστε άλλο, πράγματα που αγαπάμε και μας έδωσαν χαρά και θέλουμε να τα ανταλλάξουμε. Όσοι φέρουν αντικείμενα, θα έχουν δικαίωμα να πάρουν αντίστοιχο αριθμό αντικειμένων.

Η ανταλλαγή θα λάβει χώρα την Πέμπτη 5 Ιουλίου από τις 19:00 έως τις 22:00 και θα ακολουθήσει πάρτι με special dj sets και καλεσμένους έκπληξη!

Δε θα λείψουν και τα δώρα… βιβλία από τις εκδόσεις «Οδός Πανός», «Life», η αυτοβιογραφία του Κιθ Ρίτσαρντς από τη σειρά Laternative και τις εκδόσεις «Το Ροδάκιο», χειροποίητα t-shirt A2L, χειροποίητα κοσμήματα, αναμνηστικά από την ταινία Hugo από την UIP, dvd από την Odeon και cd από την Universal Music θα κληρωθούν για όσους συμμετάσχουν στην ανταλλαγή.

Πληροφορίες: Let’s share party @ Drugstore, Πέμπτη 5 Ιουλίου, 19:00-22:00 ανταλλαγή. To πάρτι ξεκινά στις 23:00. The Drugstore, Αραχώβης 10 & Ιπποκράτους 69, Παρυφές Εξαρχείων, τηλ.: 211-4015779. www.drugstoreathens.com , www.facebook.com/athensdrugstore .