Το Ρομάντσο πάει διακοπές αφού πρώτα δώσει ένα μεγάλο διήμερο πάρτι

romantzo
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΜΑΙΟΥ 2017

Η χειμερινή σεζόν του club έφτασε στο τέλος της, οπότε ήρθε η στιγμή για ένα μεγάλο, διήμερο πάρτι.

Την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Μαΐου, η σεζόν τελειώνει όσο δυναμικά ξεκίνησε, με τις μουσικές επιλογές των DJ Problems, FlökosH, † I M E 9 4, Γ, Morah, Miltiades, Paul Bennett και Saradis & Roman. Αναλυτικότερα: 

Παρασκευή 26 Μαΐου 
DJ Problems
FlökosH
† I M E 9 4
Γ

Σάββατο 27 Μαΐου
Morah
Miltiades
Paul Bennett
Saradis & Roman

DJ Problems
O DJ Problems είναι ένας νέος DJ με έδρα την Αθήνα. Επηρεασμένος από τη dance μουσική, συνδυάζει hip hop, bass , footwork & space music!

FlökosH
Επηρεασμένος από την club σκηνή της Βόρειας Ευρώπης καθώς και της Αμερικής, ο FlökosH παντρεύει διάφορα είδη της ραπ μουσικής με ηλεκτρονικά και glitch στοιχεία μέσω νοσταλγικών ζεστών μελωδιών. Πέρα από τα self-released κομμάτια του και τα releases στο label των Black Athena, στα DJ sets του μπορούμε να ακούσουμε experimental trap και beats / grime / wave / future club / και footwork.

Γ
Συνεργάτης και DJ του αθηναϊκού label «Lower Parts». Στα set του επικεντρώνεται στην αμερικάνικη σχολή της techno των 90’s και 00’s με έμφαση στην oldschool, bass, electro και ghetto-tech.

Morah [Phormix/ Return to Disorder/ Berceurse Heroique]
O Morah έχει βάση του την Αθήνα, όπου και διοργανώνει τα Phormix parties. Μέσα από αυτά εκφράζει τη γνήσια αγάπη του για τη μουσική. Σαν παραγωγός κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο του βινύλιο στη δισκογραφική της Helena Hauff (Return to Disorder) και θα ακολουθήσει το δεύτερο μέσα στο 15’ στο label του ΚEMAΛ, Berceuse Heroique.

Miltiades [Templeyard Studios/ Echovolt]
Ο ήχος του Miltiades κυμαίνεται ανάμεσα την house και την techno. Χαρακτηρίζεται από μελαγχολικά στοιχεία ενώ είναι σαφής η επιρροή του από το Detroit. Έκανε εντύπωση στη διεθνή σκηνή, με την πρώτη του κυκλοφορία “EPK.X”, στη δισκογραφική Nous. Ως DJ έχει συνεργαστεί με club του εξωτερικού μεταξύ των οποίων τα ΟΗΜ και Griessmuehle (Βερολίνο), Batofar (Παρίσι), BOOTLEG (Bordeaux). Πλέον ζει και εργάζεται στο Βερολίνο, όπου έχει ιδρύσει μαζί με τον φίλο του Goolyk ένα νέο, πειραματικό, μουσικό project, ονόματι Templeyard Studios. Δουλειές του έχουν κυκλοφορήσει σε εταιρείες όπως οι: Echovolt, Synapsis Records, Freebeat, Nous, Bliq κ.ά.

Paul Bennett [Modernista/ Berceurse Heroique]
Ο DJ και παραγωγός Paul Bennett, ξεκίνησε τη μουσική του πορεία υπογράφοντας κάποια από τα πιο γνωστά edits της δισκογραφικής Moxie Disco. Έκτοτε ασχολείται με παραγωγές που κυκλοφορούν στην δική του λονδρέζικη Modernista, και με side projects στις Rush Hour και Berceurse Heroique. Τα set του χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία, ενώ ο ίδιος είναι φανατικός μουσικός συλλέκτης.

Saradis [Meltdown]
Ο Saradis ξεκίνησε να παίζει ηλεκτρονική μουσική το 2012, καταφέρνοντας, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να ξεχωρίσει στην εγχώρια techno σκηνή. Ως resident των Meltdown parties έχει αποδείξει την ικανότητά του να αναδεικνύει την ουσία της techno, μέσα από τα ιδιαίτερα ισορροπημένα και πολλά υποσχόμενα set του.

Roman [Meltdown]
Ο Roman Svirsky, έκανε τα πρώτα του βήματα ως DJ στην ηλικία των 17, ανακαλύπτοντας έτσι, την κλίση του στην ηλεκτρονική μουσική. Συνιδρυτής των Meltdown parties, έχει προσκαλέσει στα decks αξιόλογους καλλιτέχνες, όπως οι XDB, Anton Zap, Baby Ford, Traxx, Madteo, Break SL, DJ Deep, κ.α. House και techno με αδυναμία στην αμερικάνικη σκήνη είναι οι βασικές επιλογές του, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι εκπλήξεις που κάνουν κάθε φορά τα DJ sets του να ξεχωρίζουν.

Info
BIOS Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα Προσέλευσης: 23:00
Είσοδος Ελεύθερη