Ο Κωνσταντίνος Βήτα για μια μόνο συναυλία στην Αθήνα στο ΚΠΙΣΝ

konstantinos-bita
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Γιορτάζοντας ένα χρόνο παρουσίας, το Music Escapades παρουσιάζει τον Κωνσταντίνο Βήτα σε μια ξεχωριστή συναυλία στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος στις 10 Ιουνίου.

Το Music Escapades είναι η ενότητα συναυλιών των πιο σύγχρονων τάσεων της Ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και που επιστρέφει στους εξωτερικούς χώρους για τους καλοκαιρινούς μήνες. Ξεκινάμε με Κωνσταντίνο Βήτα. 

Στη συναυλία του αυτή που αποτελεί την μόνη καλοκαιρινή του εμφάνιση στην Αθήνα, ο Κωνσταντίνος Βήτα θα συνδυάσει τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο Ομόνοια, με παλαιότερες στιγμές από την προσωπική του πορεία, αλλά και από τις μέρες των Στέρεο Νόβα.

Η εξέλιξη αποτελεί βασικό συστατικό στοιχείο της σόλο καλλιτεχνικής πορείας του Κωνσταντίνου Βήτα. Οι στίχοι του, μια μίξη ανάμεσα σε λυρισμό και πρόζα, αγγίζουν πολιτικά και κοινωνικά θέματα με μια σπάνια ευαισθησία, η οποία χαρακτηρίζει το σύνολο της δουλειάς του έως τώρα. Το κοινό στο ΚΠΙΣΝ θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το πάντρεμα ανάμεσα στο δυναμισμό των ηλεκτρονικών beats και τη ζεστή φωνή του Κωνσταντίνου Βήτα, στο μεσογειακό τοπίο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.

Η ενότητα συναυλιών Music Escapades, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).