H Ολγα Κουκλάκη με θέα την Αθήνα

h-olga-kouklaki-me-thea-tin-athina

ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Με φόντο την εντυπωσιακή θέα της Αθήνας και με αφορμή το δεύτερο αποκαλυπτικό άλμπουμ της «I U Need», η Όλγα Κουκλάκη ετοιμάζει μία μοναδική live εμφάνιση στην ταράτσα της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών, την Παρασκευή 13 Ιουλίου, για να μας παρουσιάσει τα νέα της τραγούδια και όχι μόνο.

Η Όλγα Κουκλάκη, με τη live εμφάνισή της στην ταράτσα της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών, θα δώσει στο αθηναϊκό κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά όλους εκείνους τους λόγους, για τους οποίους θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά εξαγώγιμα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Στο δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «I U Need», η Όλγα Κουκλάκη αποκαλύπτει το ταλέντο και τις επιρροές της, σηματοδοτώντας την άνθιση της θηλυκότητας και της μουσικής της πορείας. Το 2001 έκανε το μεγάλο βήμα και μετακόμισε στο Παρίσι, για να παρακολουθήσει μαθήματα σύγχρονης μουσικής και το 2003 κυκλοφόρησε σε αγγλικό label και με το ψευδώνυμο ODD το πρώτο της κομμάτι με τίτλο «Don’t look at me», γεμάτο με deep & progressive house στοιχεία. Το 2005 τράβηξε τα βλέμματα πάνω της με τα υπέροχα φωνητικά της στο disco-punk ύμνο «Budapest» των Poni Hoax.

Το πρώτο της άλμπουμ συνέθεσε και κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Getalife» το 2008, με εξαιρετικές κριτικές να το ακολυθούν και τώρα, το «I U Need» είναι το νέο της σκοτεινού μεγαλείου έργο, που αναδύεται μέσα από τη ζωντάνια της pop.

Special guest στην εμφάνισή της στη Στέγη, θα είναι η ταλαντούχα και πανέμορφη τραγουδίστρια των Nouvelle Vague, Liset Alea, η οποία θα τη συνοδεύσει στα φωνητικά και το μπάσο, ενώ στις κονσόλες και τα synths θα βρίσκεται ο Ντέιβιντ που θα συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική του σχήματος.

Η βραδιά στη ταράτσα της Στέγης, θα συνεχιστεί με ένα upbeat dj set δια χειρός Ντέιβιντ, ενώ το bar του Hytra bar restaurant, θα αναλάβει να «μυήσει» από νωρίς το κοινό στη λίτσα με τα δροσιστικά cocktails και ποτά του και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος της βραδιάς.

Αξίζει να αναφερθούμε φυσικά και στον νέο live χώρο της ταράτσας, με τη φουτουριστική αρχιτεκτονική που δένει ιδανικά με τη θέα της Ακρόπολης, του Λυκαβηττού και όλοκληρης της πόλης, συνθέτοντας ένα τοπίο πραγματικής αστικής ομορφιάς.

Πληροφορίες: Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Λεωφόρος Συγγρού 107-109 , ταράτσα 7ος οροφος, 213 0178000, www.sgt.gr , στις 10 μ.μ., είσοδος 7 ευρώ (με ένα ποτήρι κρασί).