Το καλοκαίρι ξεκινά δυναμικά στο Bolivar Beach Bar

bolivar
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΜΑΙΟΥ 2017

Δυο μεγάλα πάρτυ δίνουν το σήμα για την έναρξη της πιο όμορφης εποχής του χρόνου!

Παρασκευή 2 Ιουνίου
James Zabiela
Stelios Vassiloudis
Adrianos Papadeas
Support Dj Set: Steph
Doors Open: 21:00 | Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα

O Zabiela, γνωστός για τις turntable δεξιοτητές του και την εκτεταμένη χρήση από λούπες και εφέ, έχει χαρακτηριστεί ως ένας technical Jedi που σπρώχνει τις διαστάσεις του DJing στα απόλυτα όρια τους κάθε φορά που παίζει, πηγαίνοντας την έννοια πρωτοπορία σε νέες διαστάσεις. Ένας πραγματικός δεξιοτέχνης δημιουργεί πάντα την εντύπωση στο κοινό πως παίζει για τον καθένα προσωπικά και ξεχωριστά. Για τον Zabiela όταν ανεβαίνει στα decks δεν υπάρχει o ίδιος και οι άλλοι. Υπάρχει μονάχα όλοι μαζί με την ένωση Dj και κοινού. Αυτή η φιλοσοφία και φυσικά οι ασυναγώνιστες τεχνικές ικανότητες του κατά τη διάρκεια των live εμφανίσεων τον έχουν τοποθετήσει στις καρδιές όλων των dancelovers.

Στα πρώτα του βήματα το χαρακτηριστικό του στυλ ήταν ένα fusion από Breakbeat και Progressive House. Πλέον μέσα από διάφορες εξελίξεις θεωρείται Progressive House, Techno και Acid House DJ αν και η χρήση Breakbeat μουσικής, παραμένει το κλειδί για τα πιο flashy σημεία των set του. Μαζί του στα Decks οι Stelios Vassiloudis και Adrianos Papadeas, ενώ support Dj Set αναλαμβάνει o resident του Bolivar Steph.

Πέμπτη 8 Ιουνίου
“Tropical Affair” Opening Party
Dj Vadim
[Ninja Tune | BBE]
Support: Wubdise [AT] | Blend Mishkin
Doors Open: 21:00 | Είσοδος: 5€ μπύρα

Ο Blend Mishkin παρουσιάζει την ολοκαίνουρια σειρά parties «Tropical Affair» όπου θα βρούμε τον ίδιο να προσκαλεί και να μοιράζεται τα decks με την αφρόκρεμα της σκηνής από Ελλάδα και Ευρώπη. Η αρχή γίνεται με εντυπωσιακό τρόπο καθώς ο θρυλικός DJ Vadim αποτελεί τον πρώτο καλεσμένο που θα βρεθεί πάνω από τα πικάπ του πιο εξωτικού booth της πόλης. Μέλος της ιστορικής Ninja Tunes Έρχεται με άγριες διαθέσεις και υποσχόμενος να πράξει ότι με απόλυτη επιτυχία κάνει τα τελευταία 20 χρόνια, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, δηλαδή να «κουνήσει»’ όποιον-α βρεθεί στο dancefloor με τον ολόφρεσκο και ιδιαίτερο ήχο του που περιλαμβάνει hip hop, soul, reggae, dancehall, jungle «διαμάντια».

Ο DJ Vadim έχει αποκτήσει το σεβασμό που του αξίζει, ως καινοτόμος σε πολλά επίπεδα κατά τη διάρκεια της καριέρας του. «Ένας βετεράνος με παρουσία στη DJ κοινότητα, καθώς και ένας από τους παραγωγούς που συμμετέχει σε πολλές δραστηριότητες, ο Vadim δε μένει ποτέ από ιδέες» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το URB Magazine. Μαζί του, απευθείας από την Βιέννη, για πρώτη φορά στο Bolivar, ο «μάγος» των mashups, μέλος του Jamaican Bass crew Wubdise και ο «οικοδεσπότης» της βραδιάς Blend Mishkin.

Info
Bolivar Beach Bar
Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία παραλιακής 3η Καλαμακίου
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 0367 684