Ο Ιούνιος μπαίνει με Chickn live στο Ρομάντσο

chickn
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΜΑΙΟΥ 2017

Tην Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 21.30. Μαζί τους οι «Το κορίτσι κοιμάται».

Οι Chickn επιστρέφουν στην Αθήνα μετά από 5.000 χιλιόμετρα φόβου και παράνοιας σε κεντρική Ευρώπη και Βαλκάνια και μας καλούν σε ένα live που συμπυκνώνει αυτές τις 15 μέρες στον δρόμο. Για πρώτη φορά θα παρουσιάσουν σε όλη της την έκταση την καινούρια τους φόρμα, καθώς και τα πρώτα δείγματα γραφής από την επόμενη δισκογραφική τους απόπειρα με special guest «

Το Κορίτσι Κοιμάται».

Chickn
Οι Chickn είναι ένα αρθρωτό μουσικό σχήμα που έχει ξεχωρίσει στην αγγλόφωνη αθηναϊκή σκηνή για τα εκρηκτικά live με τις απρόσμενες καταλήξεις, τα impromptu, τα εκτεταμένα τζαμαρίσματα και τα μυστήρια setlists. Κάθε εμφάνισή τους είναι μοναδική γιατί, την ώρα της συναυλίας, διαθέσεις, ήχοι, ακόμα και η σύνθεση της μπάντας, μεταβάλλονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Ανάποδες γκρούβες, μανιώδη riffs και φωνητικά με ιδιοσυγκρασία συνθέτουν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα, δίνοντας μια λίγο διαφορετική εκδοχή τού τι σημαίνει rock σημερα (jetztzeit rock).

Το Κορίτσι Κοιμάται
«Το κορίτσι κοιμάται» ξεκίνησε ως ένα δήθεν καλλιτεχνικό εγχείρημα, αναμειγνύοντας μεταμυθοπλασία και φτιαχτές αφηγήσεις. Τώρα αποτελείται από μουσικούς που θα μας παίξουν καινούργια τραγούδια γραμμένα επί σκηνής.

Info
Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017
Ώρα Προσέλευσης: 21:30
Είσοδος: 5 ευρώ