Τον Ιούνιο η μουσική γιορτάζει στον Ιανό

ianos
ΤΡΙΤΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2017

Ο μουσικός μήνας κλέβει λίγο από την άνοιξη, με τον Μίλτο Πασχαλίδη να εμφανίζεται στον Ιανό την Τετάρτη 31 Μαΐου.

Τετάρτη 31 Μαΐου
Μίλτος Πασχαλίδης 

Υπογραφή cd | Ώρα: 19.00-20.00

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, ακριβώς μία εβδομάδα πριν την πολυαναμενόμενη συναυλία του στο Θέατρο Βράχων στις 7/6, υπογράfει cd και εμείς κερδίζουμε αποκλειστικά από τον Ιανό, τα συλλεκτικά εισιτήρια για τη συναυλία του.

Πέμπτη 1 Ιουνίου
Χρίστος Θεοδώρου, Βικτωρία Ταγκούλη, Έλενα Παπανικολάου 
Υπογραφή cd | Ώρα: 19.00-20.00

Κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα από την Μικρή Άρκτο και μέχρι σήμερα έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές. Ο νέος δίσκος του Χρίστου Θεοδώρου σε στίχους Μιχάλη Γελασάκη & Πάνου Σουρνούνη και ποίηση Ζαχαρία Παπαντωνίου, Ναπολέοντα Λαπαθιώτη και Διαλεχτής Ζευγώλη-Γλέζου, έχει τίτλο «Καρδιά Μισή» και έχει ήδη παρουσιαστεί στον Ιανό με τεράστια επιτυχία. Ο συνθέτης, μαζί με τις ερμηνεύτριες Βικτωρία Ταγκούλη και Έλενα Παπανικολάου περιμένουν να μας ξεναγήσουν στον μαγικό κόσμο της «Καρδιάς Μισής».

Τρίτη 6 Ιουνίου
Μιχάλης Χατζηγιάννης

Υπογραφή cd | Ώρα: 19.00-20.00

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής του περιοδείας στις 22 Ιουνίου (Κηποθέατρο Παπάγου), θα συναντήσει τους θαυμαστές του στον Μουσικό Ιανό, με καλοκαιρινή διάθεση και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «Κοίτα Με» σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.

Σάββατο 10 Ιουνίου
Παντελής Θαλασσινός

Υπογραφή cd | Ώρα: 19.00-20.00

Ο Παντελής Θαλασσινός θα βρεθεί αποκλειστικά στον Μουσικό Ιανό για να συναντήσει φίλους και θαυμαστές. 

Δευτέρα 12 Ιουνίου | Ώρα: 21.30
Παρουσίαση cd «Τρίτη έξοδος»
Γιάννης Βασιλόπουλος, Σπύρος Παρασκευάκος & Δήμητρα Σελεμίδου

Η Μικρή Άρκτος και ο Ιανός μας προσκαλούν στην παρουσίαση του cd «Τρίτη έξοδος» σε στίχους του Γιάννη Βασιλόπουλου, μουσική του Σπύρου Παρασκευάκου και ερμηνεία της Δήμητρας Σελεμίδου. Καρπός καλλιτεχνικής σχέσης τεσσάρων χρόνων, η «Τρίτη Έξοδος» του δεκαοκτάχρονου στιχουργού, του τριαντάχρονου συνθέτη και της εικοσάχρονης ερμηνεύτριας, παιδιών της Τέταρτης Ακρόασης της Μικρής Άρκτου, αποτελεί την κατάθεση τριών νέων καλλιτεχνών που, ανοίγοντας διάλογο με το σήμερα, εκθέτουν τόσο τις ανησυχίες όσο και τα αιτήματά τους.

Είσοδος ελεύθερη. Θα μεταδίδεται ζωντανά από το Ianos Radio. 

Πέμπτη 15 Ιουνίου
Γιώργης Χριστοδούλου
Υπογραφή cd | Ώρα: 19.00-20.00

Ένα ταξίδι με γνωστά αλλά και άγνωστα τραγούδια του Αττίκ στις παρισινές γειτονιές των αρχών του 20ού αιώνα. 

Παρασκευή 16 Ιουνίου | Ώρα: 20.30
Αφιέρωμα στη μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο

Με αφορμή τον Μήνα Μουσικής, ο Ιανός διοργανώνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Μουσική για το Θέατρο και τον Κινηματογράφο με τη συμμετοχή σημαντικών δημιουργών και ερμηνευτών. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Νίκος Θρασυβούλου και θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr. Είσοδος ελεύθερη.

Δευτέρα 19 Ιουνίου
Υπογραφή cd | Ώρα: 19.00-20.00
Διονύσης Σαββόπουλος 

Ο Διονύσης Σαββόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις. Τον ξέρουμε και μας ξέρει. Και μας δίνει την αποκλειστική δυνατότητα να γνωρίσουμε από κοντά.

Τρίτη 20 Ιουνίου
Υπογραφή cd | Ώρα: 19.00-20.00
4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου 

Επτά δημιουργοί που ξεχώρισαν μέσα από την 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου, έρχονται στον Μουσικό Ιανό και γιορτάζουν μαζί μας τη μουσική, την ποίηση και το τραγούδι. Γιάννης Βασιλόπουλος, Θανάσης Βούτσας, Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης, Πολυξένη Καράκογλου, Σπύρος Παρασκευάκος και Δήμητρα Σελεμίδου, μεταφέρουν τη φρεσκάδα της νιότης τους μαζί με την 20χρονη εμπειρία της Μικρής Άρκτου, με την οποία ξεκίνησαν τη δισκογραφική τους πορεία τους.  

Τετάρτη 21 Ιουνίου
Υπογραφή cd | Ώρα: 19.00-20.00 και Εκδήλωση | Ώρα: 20.30
Ελευθερία Αρβανιτάκη

Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής και η Τασούλα Επτακοίλη υποδέχεται στις «Συναντήσεις με Μουσικούς» την Ελευθερία Αρβανιτάκη, για μια συζήτηση σε πρώτο πρόσωπο για τη ζωή και το έργο της. Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr. Είσοδος ελεύθερη. 

Παρασκευή 23 Ιουνίου
Υπογραφή cd | Ώρα: 19.00-20.00
Παυλίνα Βουλγαράκη 

Η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στον Μουσικό Ιανό και γιορτάζει μαζί μας. Η τραγουδοποιός και τραγουδίστρια εκφράζεται έξω από τα συνηθισμένα και κάπου εκεί, θα συναντηθούμε με την μουσική και τους στίχους της.

Πέμπτη 29 Ιουνίου
Υπογραφή cd | Ώρα: 19.00-20.00 και Εκδήλωση | Ώρα: 20.30
Γιώργος Περρής & Δημήτρης Σαμόλης 

Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί με δύο σημαντικούς εκπροσώπους της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού, τον Γιώργο Περρή και τον Δημήτρη Σαμόλη. Από τις 19.00 θα βρίσκονται στον Μουσικό Ιανό και θα έχουμε τη δυνατότητα να τους γνωρίσουμε καλύτερα, να φωτογραφηθούμε μαζί τους και να μας υπογράψουν τα cd τους. Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr. Είσοδος ελεύθερη