Ένα κόμικ και 3 μπάντες καταλαμβάνουν το six dogs

ena-komik-kai-3-mpantes-katalambanoun-to-six-dogs-mpantes-katalambanoun-to-six-dogs

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Μία ολόφρεσκη κυκλοφορία κόμικ και τρείς αντιδιαμετρικά αντίθετες μπάντες, μαζί σε μία βραδιά, στο six dogs, το Σάββατο 21 Ιουλίου.

Ο Pan Pan, οι LIZARDZ και οι Claustro ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια μοναδική βραδιά γεμάτη κόμικ και πολλή μουσική.

Το πρώτο τεύχος του διμηνιαίου κόμικ χρονικής φαντασίας από τις εκδόσεις Βατερλώ με τίτλο «Future Under Construction: Athens by might Vol. 1» παρουσιάζεται στο six dogs. Το σκοτεινό ταξίδι του χρόνου σε μια Αθήνα που κοιμάται στο κατώφλι του αύριο. Η καταστροφή που άλλαξε τον παγκόσμιο χάρτη αποτελεί μακρινό σταθμό και οι συνοικίες της αρχίζουν να δονούνται από υπόγειες κινήσεις για free internet, free communities, free dom. Γιατί αυτοί που αποφάσισαν μια μοίρα για μας, αποφάσισαν και για τη δική τους.

Παράλληλα, ο Pan Pan θα παίζει την electronica που φτιάχνει μόνος του με παλιά keyboards, synths και samplers και θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με τον Γιώργο Λιγουριώτη και την Νefeli Walking Undercover.

Οι THE LIZARDZ θα παίξουν garage punk, όπως κάνουν συστηματικά από το 2007, ενώ οι Claustro, η τετραμελής μπάντα από τον Χολαργό που ο ήχος της πλησιάζει την πειραματική/post-hardcore/post σκηνή, θα κάνουν μια προσπάθεια να παίξουν σατανικό μέταλ στο six dogs.

Πληροφορίες: six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα, 210 3210510, http://sixdogs.gr , στις 10 μ.μ., είσοδος ελεύθερη.