Warm Up Party για τα 10 χρόνια ενός διάσημου βερολινέζικου φεστιβάλ

warm-up-party-gia-ta-10-xronia-enos-diasimou-berolinezikou-festibal

ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Το ιστορικό ντουέτο InTrance 95 επιστρέφει φέτος, μαζί με τους Flesh United και τους Death of Abel στο πάρτι με αφορμή τα δέκα χρόνια του underground βερολινέζικου μουσικού θεσμού Drop Dead Festival, στο six dogs, την Παρασκευή 27 Ιουλίου. Special προσκεκλημένη θα είναι η Polina Y. με ένα punk, electro punk και synth dj set.

Το Drop Dead Festival είναι ένα γνωστό φεστιβάλ της dark underground μουσικής που λαμβάνει χώρα στο Βερολίνο και θα γιορτάσει φέτος τα 10 χρόνια ζωής του, στις 31 Οκτωβρίου στο Βερολίνο. Ένα warm up party ετοιμάζει το six dogs στις 27 Ιουλίου, με τους InTrance 95, τους Flesh United και τους Death of Abel, μαζί με ένα μοναδικό dj set από την Polina Y.

Η Polina Y. μετράει 10 χρόνια ενεργoύς δράσης ως dj με αγάπη στην ανεξάρτητη σκοτεινή μουσική, την post punk, την electro punk και τη synth.

To ντουέτο των Alex Μαχαίρα και Νίκου Βελιώτη με το όνομα InTrance 95, σχηματίστηκε τον Μάιο του 1988 και εξαρχής διαμόρφωσε τον προσωπικό ήχο του χρησιμοποιώντας φορητά αναλογικά synthesizers και drum machines. Ισορροπούν ανάμεσα σε κλασικές synth pop φόρμες και minimal πειραματισμούς και φλερτάρουν με την πρώιμη electronic body music και την electro.

Οι Flesh United δημιουργήθηκαν από τους Hawk Haven και Unhuman. Synth και Punk συνθέτουν το ρεπερτόριό τους. Τέλος, οι Death of Abel είναι ένα underground folk συγκρότημα με πρωτεργάτη τον Luca Morte. Ονειρικές μελωδίες και κιθάρες, συναισθηματικοί στίχοι και μυστηριακή ατμόσφαιρα είναι οι πρωταγωνιστές των live τους.

Πληροφορίες: six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα, 210 3210510, http://sixdogs.gr , στις 10 μ.μ., είσοδος ελεύθερη.