Ένα ερωτικό Full Moon Party στήνεται στην ταράτσα του Gazarte

Την Κυριακή 9 Ιουλίου δίνουμε ραντεβού κάτω από το ολόγιωμο φεγγάρι.

Η πιο όμορφη θέα της πόλης, κάτω από τα αστέρια, με όμορφες παρουσίες, καλή μουσική, θετική διάθεση, χορός και γευστικά cocktails. Μπορείτε να σκεφτείτε ιδανικότερο σκηνικό για να απολαύσετε την Πανσέληνο; Το gazarte φημίζεται για τα party που διοργανώνει και μας υποδέχεται την Κυριακή 9 Ιουλίου για το απόλυτο Full Moon Party της πόλης.

Επί σκηνής οι Dreamy Whispers. Το χορευτικό-πολυφωνικό κουαρτέτο μέσα από το live τους μας ταξιδεύει στον χωροχρόνο με αφετηρία τη «σπουδαιότητα» της Disco στην καθημερινή μας ζωή αλλά και την ανάγκη για ένα λαϊκό τσα-τσα λίγο πριν έρθει το μεσημέρι. Οι Dreamy Whispers, όπως μας ενημερώνουν οι διοργανωτές, σέβονται τους όρους της πολυφωνίας και τη σεξουαλικότητα της ομαδικότητας. Για αυτό τον λόγο είναι έτοιμοι να κάνουν κυριολεκτικά τα πάντα (όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με εσάς) για να ερωτευτείτε και να συμπορευτείτε μέσα από τα live τους. Ό,τι συμβεί και ζήσετε στα lives τους οπωσδήποτε να το πείτε στους φίλους σας. 

Το party συνεχίζεται με τους DJs στα decks να κρατούν το ρυθμό και τη διάθεση στα ύψη. Ένα Full Moon Party στο Roof Stage του gazarte που προβλέπεται να μείνει αξέχαστο με ελεύθερη είσοδο.

Οι Dreamy Whispers είναι:
Ειρήνη Ψυχράμη: Φωνή
Βιργινία Φραγκούλατζη: Και αυτή φωνή
Απόστολος Ψυχράμης : Φωνή
Δημήτρης Δρόσος: Φωνή (αφού είπαμε οτι είναι κουαρτέτο)
Φώτης Παπαθεοδώρου: Ότι δεν τραγουδιέται το παίζει.
Πάνος Σουρούνης: Στον ρόλο του Πάνου Σουρούνη

Info
Kυριακή 9 Ιουλίου
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 22.00

διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • CITYLIFE