Αfro–house party στο Jalouse

afrohouse-party-sto-Jalouse

ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Σε ένα από τα πιο ανεβασμένα beach clubs της καλοκαιρινής Αττικής, στο Jalouse στο Πόρτο Ράφτη, θα βρεθεί στις 29 Ιουλίου ο dj Pablo Fierro για να ξεσηκώσει ακόμα ένα βράδυ μας.

Συνθέτης, μουσικός παραγωγός, τραγουδιστής και πάνω απ’όλα καλλιτέχνης, ο Pablo Fierro γεννήθηκε στη Santa Cruz της Τενερίφης, των Καναρίων Νήσων.

Προερχόμενος από μια οικογένεια καλλιτεχνών, ο Pablo ξεκίνησε από την παιδική του ηλικία να αισθάνεται βαθιά το πάθος για τη μουσική που τον οδηγεί τελικά να ξεκινήσει τη σύνθεση και την παραγωγή μουσικής κατά τη νεαρή ηλικία των 15 ετών.

Οι ικανότητές του και η μουσική του ευελιξία αντικατοπτρίζονται σε όλες τις δουλειές που έχει να επιδείξει, καθιστώντας σαφές ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλεκτρονική μουσική παραγωγή, τη σύνθεση και την παραγωγή διαφήμισης, αλλά και στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Ήση στα 30 του χρόνια, έχει στο ενεργητικό του πάνω από 1000 τραγούδια.

Μαζί του στα decks του Jalouse θα βρίσκονται και οι Prosis & Theo Tag (Deepsoul Kollektiv), με τους ιδιαίτερους ήχους τους, ενώ τη βραδιά θα ανοίξει ο Johnn B Jr με ένα ανεβαστικό dj set.

Πληροφορίες: Jalouse, Αυλακίου 100, Πόρτο Ράφτη, 22990 71296, 6979470638.