Tropical Affair: O AAA Badboy στα decks του Bolivar

aaa-badboy
ΤΡΙΤΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Tην Πέμπτη 6 Ιουλίου, από τις 21.00.

Ο Ιούλιος μπαίνει δυναμικά για το Tropical Affair με την υπέροχη προσωπικότητα που ακούει στο όνομα AAA Badboy να φιλοξενείται στα Caribbean dexx του Bolivar Beach Bar για να μας ταξιδέψει με μοναδικούς Reggae, Ska, Folk ήχους του. Μαζί του ο «οικοδεσπότης» της βραδιάς Blend Mishkin.

Ο AAA Badboy αποτελεί έναν εκπληκτικό Dj, ικανό να διαλύσει κάθε stage και dancefloor οποιαδήποτε στιγμή με τους τρελούς ρυθμούς του καθώς κινείται άνετα και δυναμικά ανάμεσα σε Reggae, Ska, Folk, Drum & Bass, Disco, House ακόμα και Punk!

Προέρχεται από τη μεγάλη μουσική μήτρα του Bristol και το όνομα προέκυψε από το Φεστιβαλικό/ Συναυλιακό τριπλό A - Access All Areas. Είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές, υπεύθυνος μουσικού προγράμματος, του μεγάλου αγγλικού φεστιβάλ BoomTown Fair που πραγματοποιείται για 4 μέρες κάθε Αύγουστο με περισσότερους από 50.000 επισκέπτες. Έχει εμφανιστεί σε φεστιβάλ όπως Glastonbury, Bestival, Fusion, Secret Solstice, Clockenflap, WOMAD, Secret Garden Party, Festival Number 6, Shambala και Electric Picnic κ.α. Επίσης, εχει ηχογραφήσει μίξεις για τα BBC Radio 1, BBC 1 Xtra και BBC Radio Wales.

Info
Πέμπτη 6 Ιουλίου
Πόρτες: 21:00
Είσοδος: 5€ με μπύρα
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 0367 684