Το Βοlivar γίνεται 13 και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτυ το Σάββατο 8 Ιουλίου

bolivar-13
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ττα decks θα μοιραστούν δυο εκ των κορυφαίων Ελλήνων djs/producers, οι Agent Greg & Steph, δίνοντας non- stop ρυθμό μέχρι το πρωί, όπως άλλωστε αρμόζει!

13η φορά στα τελευταία αντίστοιχα χρόνια που το Bolivar Beach Bar γεμίζει με όνειρα τις καλοκαιρινές μας μέρες και νύχτες και θα το γιορτάσει παρέα πάντα με το αγαπημένο του κοινό και όλους του τους φίλους, χαρίζοντας τους φυσικά πολλές εκπλήξεις όχι μόνο εκείνη τη βραδιά αλλά ολόκληρο το καλοκαίρι. Έτσι έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από events με τα πιο γνωστά ονόματα τόσο της εναλλακτικής ελληνικής σκηνής όσο και της διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής όπως Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, Deborah De Luca, David Morales, John Digweed, Maya Jane Coles, Gadjo Dillo, Imam Baildi κ.α.

Επίσης, για όλες τις ημέρες της εβδομάδας το Bolivar Beach Bar έχει φροντίσει να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Έτσι με γνωστούς residents κάθε Δευτέρα έχει Rock your Mondays Party, κάθε Τρίτη Caribbean-Latin Party, κάθε Τετάρτη All time Classics Party, κάθε Πέμπτη Tropical Affair Party και κάθε Κυριακή Latin-RnB Party.

Τα τελευταία 10 χρόνια o Έλληνας Dj και παραγωγός Agent Greg έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο οικεία όνοματα στην εγχώρια dance σκηνή κι ένας από τους πιο συχνά επιλεγμένους Djs για διεθνείς εμφανίσεις. Ο Agent Greg είναι ο «εγκέφαλος» πίσω από την εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή Philosophy of Dance που μεταδίδεται σε περισσότερους από 20 ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα σε gigs στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Agent Greg εργάζεται πάνω σε φρέσκιες παραγωγές, βγάζοντας ολοκαίνουργια remixes για διεθνείς καλλιτέχνες, καθώς και για τα dance music labels σε όλο τον κόσμο, όπως Strictly Rhythm, Subliminal, Ultra και, φυσικά, με δική του εταιρεία Recharged Music!

Info
Σάββατο 8 Ιουλίου
Πόρτες: 21:00
Είσοδος: 8.5€ με ποτό ή μπύρα ή cocktail
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 0367 684