Μια ανθρώπινη ιστορία από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

coca-cola
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ένας εργαζόμενος της Coca-Cola Τρία Έψιλον αφηγείται την ιστορία του και εμείς θυμόμαστε πώς μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα!

Από το 1969, όταν εμφιαλώθηκε το πρώτο μπουκάλι Coca-Cola στην Ελλάδα ως σήμερα, μεσολάβησαν επιτυχίες, νέα προϊόντα και γεγονότα σταθμοί.

Fanta, Sprite, Amita, Coca-Cola Light και Zero, Αύρα, Amita Motion και Frulite, Ολυμπιακοί αγώνες, επενδύσεις και υπερσύγχρονες μονάδες ανά τη χώρα.

48 χρόνια, 15 μάρκες, 200 προϊόντα.

Πίσω από τους εντυπωσιακούς αριθμούς, όμως, υπάρχουν άνθρωποι πραγματικοί, αληθινοί εργαζόμενοι που χάρη σε αυτούς, οι αριθμοί απέκτησαν ζωή.

Ένας από αυτούς είναι και ο Στάθης – Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας στο Megaplant Σχηματαρίου της Coca-Cola Τρία Έψιλον 

Ας ακούσουμε την ιστορία του, ας εμπνευστούμε, ας θυμηθούμε πως χωρίς τους ανθρώπους τίποτα δεν μπορεί να συμβεί και πως μόνο μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα.

Ο Στάθης εργάζεται στην Coca-Cola Τρία Έψιλον εδώ και 8 χρόνια. Είναι ένας «θετικός» άνθρωπο με όρεξη για τη δουλειά του, και ένα από τα 400 πολύτιμα μέλη της δυναμικής ομάδας που εργάζεται καθημερινά με μεράκι, στο megaplant Σχηματαρίου. Ξεκίνησε ως εποχιακός υπάλληλος στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, και σήμερα έχει 32 ανθρώπους στην ομάδα του και διαχειρίζεται 4 εξειδικευμένα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου, ως Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας στο μεγαλύτερο εργοστάσιο χυμών και αναψυκτικών στη χώρα μας. Μαζί με τον Στάθη και την υπόλοιπη ομάδα η Coca-Cola Τρία Έψιλον μπορεί κάθε μέρα να παρέχει στους καταναλωτές της αγαπημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και να βρίσκεται δίπλα σε κάθε τους στιγμή. Χάρη σε μια καλά οργανωμένη και ενωμένη ομάδα, πάνω από 200 διαφορετικοί κωδικοί προϊόντων ξεκινούν καθημερινά το ταξίδι τους από το Σχηματάρι για να φτάσουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, και να κάνουν τις καθημερινές στιγμές ακόμη πιο απολαυστικές. Μαζί με ανθρώπους σαν τον Στάθη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον μπορεί να κάνει περισσότερα.

Δείτε την ιστορία του Στάθη: https://www.youtube.com/watch?v=Q9Dth8HIyJI