Ο Michael Kiwanuka αύριο στην Αθήνα και το Gazi Music Hall

michael-kiwanuka
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το Release Athens παρουσιάζει τον νεαρό Βρετανό τραγουδοποιό της soul/rock που αποθεώνει ολόκληρος ο μουσικός πλανήτης, σε Θεσσαλονίκη (Παρασκευή 29/9) και Αθήνα (Σάββατο 30/9).

Ο καλλιτέχνης που έδωσε νέα πνοή στη σύγχρονη μουσική σκηνή θα μας παρουσιάσει, μαζί με την εκπληκτική μπάντα που τον συνοδεύει, τραγούδια από ολόκληρη τη μέχρι τώρα πορεία του και, κυρίως, από το 2ο album του, «Love & Hate», που αγαπήθηκε αμέσως από το ελληνικό κοινό, κερδίζοντας τον τίτλο του καλύτερου δίσκου της περασμένης χρονιάς.

Λίγα λόγια για τον Michael Kiwanuka
Ξεκίνησε από το Βόρειο Λονδίνο και το 2012 παρουσίασε το ντεμπούτο του, «Home Again», κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις. Με τον Danger Mouse και τον Inflo στην παραγωγή, ο Michael Kiwanuka κατόρθωσε να κυκλοφορήσει έναν δίσκο από αυτούς που οι άνθρωποι της μουσικής βιομηχανίας και του Τύπου ονομάζουν «gamechanger». To «Love & Hate» αποτέλεσε το σημείο αναφοράς για την παγκόσμια δισκογραφία μέσα στο 2016, συνοδευόμενο από διθυραμβικές κριτικές και μεγάλες πωλήσεις. Οι δύο επερχόμενες βραδιές θα μας θυμίσουν τι σημαίνει να μπαίνει ξανά στο προσκήνιο η ψυχή και η ουσία της μουσικής. 

Εισιτήρια
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται σε ιδιαίτερα γοργούς ρυθμούς (όλα τα early bird και διπλά εισιτήρια έχουν ήδη εξανληθεί). Οι ενδιαφερόμενοι καλό θα ήταν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους το συντομότερο δυνατό: στη Θεσσαλονίκη, προς 27 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 32 ευρώ. Στην Αθήνα, προς 30 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 35 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και στα www.fuzzclub.gr (Αθήνα), www.fixfactoryofsound.gr (Θεσσαλονίκη) και www.viva.gr

Τη συναυλία της Αθήνας θα ανοίξουν οι The Blue Square!

Oι Blue Square είναι ο Radim και ο Radical και πριν μερικά χρόνια συμφώνησαν ότι τους αρέσουν εξίσου ξεχασμένα τηλεοπτικά θέματα, ψυχεδέλεια, soundtracks από blaxploitation films, σινεματικά grooves, νοσταλγικό easy listening από τις μέρες του παλιού ευρωπαϊκού κι ελληνικού κινηματογράφου. Μαζί και η trip hop, η noir ατμόσφαιρα και πλήκτρα που προετοιμάζουν τη σκηνή κλιμάκωσης μιας cult κατασκοπικής ταινίας, exotica και old school hip hop.

Info
Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, Fix Factory of Sound
26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη / τηλ. 2310 500670 & 2310 504014 
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, Gazi Music Hall
Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.