Άλκηστης Πρωτοψάλτη και Σταύρος Ξαρχάκος «συναντώνται» στο Ηρώδειο

Μια μουσική συνάντηση που άφησε εποχή, ολοκληρώνεται με μια μεγαλειώδη συναυλία στο Ηρώδειο, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Ηταν αναμφισβήτητα το γεγονός του καλοκαιριού, ήταν μία συνάντηση σταθμός –η οποία παρουσιάστηκε στα ωραιότερα θέατρα σε πόλεις σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία–  και κορυφώνεται στην Αθήνα, στον πιο εμβληματικό της χώρο.

Ήταν μια συνάντηση κορυφής που ξεκίνησε τον Ιούνιο, έκανε τον γύρο της Ελλάδας, όπου το κοινό παντού τους υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τραγουδώντας μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια τα ωραιότερα τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη.

 Στην Αθήνα, λοιπόν, σε μια ιδιαίτερη βραδιά κάτω από την Ακρόπολη, θα απολαύσουμε για τελευταία φορά τον Σταύρο Ξαρχάκο στην ίδια σκηνή μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, σε ένα πρόγραμμα που διευθύνει ο συνθέτης και κατά τη διάρκεια του οποίου ακούγονται τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του, χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της ερμηνεύτριας. Και μαζί τους εννεαμελής ορχήστρα, αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.

Info
Ώρα έναρξης: 21.00
διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • CITYLIFE