15 χρόνια Κορμοράνος με τέσσερα εκρηκτικά live στο Gagarin

acid-baby-Jesus

Oι Acid Baby Jesus σε αποκλειστική εμφάνιση λίγες μόλις μέρες μετά την κυκλοφορία του καινούριου τους δίσκου αλλά και τη νέα ευρωπαϊκή τους περιοδεία.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου ετοιμαστείτε για πάρτυ!

Ο Κορμοράνος γιορτάζει τα 15 χρόνια από την ίδρυσή του, προσκαλώντας στη σκηνή του Gagarin τέσσερις εκρηκτικές μπάντες: τους Acid Baby Jesus, τους Dollkraut από την Ολλανδία, τους Φινλανδούς Man Duo (το καινούριο σχήμα του Jaakko Eino Kalevi) και τους The Voyage Limpid Sound, που θα ανοίξουν τη βραδιά.

ACID BABY JESUS
Θεωρούνται πλέον ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και ελπιδοφόρα συγκροτήματα στην ευρύτερη psych-garage διεθνή σκηνή - και δικαίως: ξεκίνησαν το 2010 με τις punk καταβολές της πρώτης τους κασέτας, συνέχισαν εδραιώνοντας το προσωπικό τους στίγμα με δύο δίσκους και τρία EP στην Αμερικάνικη Slovenly (το ένα ως Voyager 8, μαζί με τους Καναδούς Hellshovel) και στις 29 Σεπτεμβρίου κυκλοφορούν επιτέλους το τρίτο τους ολοκληρωμένο album, "Lilac Days", με καινούριο ήχο, καινούρια εταιρεία (Fuzz Club) και μια μεγάλη μηνιαία περιοδεία δεκαοχτώ ευρωπαϊκών πόλεων!

DOLLKRAUT
Ως dj έχει ξαναβρεθεί στην Ελλάδα, επιδεικνύοντας τις ψυχεδελικές του επιρροές σε ένα άκρως πολυσυλλεκτικό dj set το καλοκαίρι του 2016, στο πλαίσιο του pre-Odyssia Festival πάρτυ που είχε συνδιοργανώσει ο Κορμοράνος στην Αίγινα. Ως live τρίο θα έρθει όμως για πρώτη φορά, σε μία ιδιαιτέρως δημιουργική - γι' αυτόν - χρονιά, αφού ανάμεσα στα προσωπικά του dj gigs, τις συνεχείς live εμφανίσεις ανά την Ευρώπη, τα remix και τα alter-egos, κυκλοφόρησε και τον δεύτερο δικό του vintage/electro/psych/space δίσκο, στο νεοσύστατο sub-label της Jennifer Cardini (Correspondant), Dischi Autunno.

MAN DUO
Είναι το καινούριο όνομα του καινούριου σχήματος που προέκυψε από την επανένωση των φίλων και παλιών συνεργατών Jaakko Eino Kalevi και Long-Sam από το Ελσίνκι της Φινλανδίας. Ως ντουέτο είχαν κυκλοφορήσει τον πρώτο τους δίσκο το 2012, είναι όμως αυτή η αναγέννησή τους που τους ξαναφέρνει στο προσκήνιο, με φρέσκο πολύ καλό δίσκο ("Orbit"), συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως τον Sean Nicholas Savage και πολλές συναυλίες. 

THE VOYAGE LIMPID SOUND
Με αρκετές κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους και τον χαρακτηριστική ποπ τραγουδοποιία του Σέργιου Βούδρη, το αλλόκοτο Αθηναϊκό σχήμα θα ανοίξει τη βραδιά με τον καλύτερο τρόπο, λίγες μόλις μέρες προτού τα τρία από τα τέσσερα μέλη τους ξεκινήσουν τα ταξίδια τους ως touring μπάντα του Αυστραλού Ben Monterο, το επίσημο support act στη μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία του Mac Demarco!

Info
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ (ταμείο), 13 ευρώ (προπώληση)
Έναρξη προπώλησης: Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου