It’s a Βιλατζ Φest: Ο Σεπτέμβριος κλείνει φεστιβαλικά στο «χωριό» της Κυψέλης

its-a-bilatz-fest-bilatz-fest
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το It's a Βιλατζ ετοιμάζει τριήμερο φεστιβάλ στην πιο όμορφη πλατεία της Κυψέλης και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί του με μουσική, παιχνίδια, stand up comedy, νέες γεύσεις και πολλές εκπλήξεις!

Από τις 28 ως τις 30 Σεπτεμβρίου το It’s a Βιλατζ θα φιλοξενήσει δημιουργικούς καλλιτέχνες αλλά και τα καλύτερα πάρτυ σε μια μεγάλη γιορτή για όλα τα γούστα!

To φεστιβάλ ανοίγει την Πέμπτη ο αθεράπευτα φλύαρος κωμικός Byron Theodoropoulos με ένα 45λεπτο stand up comedy σετ που καταπιάνεται με οτιδήποτε, από τους εκτυπωτές μέχρι το ελληνικό πένθος. Στην συνέχεια τον διαδέχεται στη σκηνή ο ταλαντούχος Moa Bones με τις ταξιδιάρικες κιθάρες του, με τραγούδια δικά του και άλλων, στο γνώριμο neofolk americana ύφος του. H πρώτη μέρα θα ολοκληρωθεί με ένα χορευτικότατο set από τον Le Deegiste, A Free DJournalist!

Την Παρασκευή τα decks αναλαμβάνει ο ραδιοφωνικός παραγωγός  DJ Snatch για να μας ξεναγήσει στους καλύτερους freestyle και funky ήχους, σε ένα μοναδικό set με βινύλια. Νωρίτερα θα απολαύσουμε την performance The City Was I του Αύγουστου Βεϊνόγλου και της Γεωργίας Καρύδη. Μια μουσική απαγγελία και γλυπτικά αντικείμενα σχεδιάζουν όνειρα και ανησυχίες ενός μυστηριώδους βασάνου, αλλάζοντας την ιδέα μας για την πόλη που κατοικούμε.

Το Σάββατο καταφτάνουν στην Κυψέλη οι Dirty Fuse για ένα Surf Rock Live Party με αγαπημένες διασκευές από τα 60s και κομμάτια από την δισκογραφία του συγκροτήματος! Το φεστιβάλ θα κλείσει πανηγυρικά με ένα ολονύχτιο πάρτυ από τον Monophone.

Ο μάγος Μελχισεδέκ θα είναι εκεί, με ένα close up magic show για να βιώσετε την μαγεία σε απόσταση αναπνοής!

Παράλληλα, διάφορες δράσεις ολοκληρώνουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ: νέες γεύσεις σε πιάτα, καινούργια cocktails και πολλές ακόμα εκπλήξεις! Ελάτε να γιορτάσουμε το φθινόπωρο στο «χωριό»!

Πρόγραμμα:

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου
Moa Bones
Byron Theodoropoulos
Le Deegiste, A Free DJournalist

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου
DJ Snatch

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου
Dirty Fuse
Monophone