Το Lohan επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα

lohan-club cr:Nikos Damtsis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το club που έδωσε νέο νόημα στην έννοια της αθηναϊκής νυχτερινής διασκέδασης ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Τέσσερα στοιχεία: Αέρας, φωτιά, νερό, γη. Η ανθρώπινη φύση χρειάζεται ένα ακόμα για να νιώσει ελευθερία: Τον χορό, την απόλυτη έκφραση μέσα από την κίνηση του σώματός του.

The dance element: Το 5ο στοιχείο. Ο χορός. Χόρεψε μαζί μας στο dancefloor του Lohan Nightclub. Άσε το σώμα σου στο ρυθμό, γίνε ένα με τη μουσική. Νιώσε ελεύθερος. Μπες στο πνεύμα. Νιώσε την ενέργεια.

Το Lohan Nightclub δεν είναι ένα ακόμα αθηναϊκό club. Εκπροσωπεί το πιο ολοκληρωμένο party project και αποτελεί σημείο αναφοράς σε μια εμπειρία clubbing διεθνών προδιαγραφών. Στο 2ο χρόνο ζωής του που μόλις ξεκίνησε, ο χώρος με την προσωπική σφραγίδα της Lindsay Lohan ανοίγει ξανά τις πόρτες του. Η Αμερικανίδα σταρ ονειρεύτηκε ένα εντυπωσιακό nightclub όπου ο καθένας θα διασκεδάζει, θα εκφράζεται ελεύθερα, μέσα από τον χορό και τη μουσική και φυσικά θα αισθάνεται ασφάλεια αλλά και οικειότητα. Κι αυτό είναι το Lohan.

Εκεί όπου όλοι συναντιούνται, εκεί όπου όλοι επιλέγουν τον χώρο που τους εκφράζει. Ανανεωμένο και έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε προτίμηση διασκέδασης, η καρδιά του Lohan χτυπάει στην arena, κι από εκεί στον χώρο του VIP αλλά και του backstage (VVIP), το οποίο πλέον έχει αυτονομηθεί από τα υπόλοιπα stages, τόσο σε πρόσβαση όσο και σε υπηρεσίες.

Μέσα σ’ ένα απόλυτα ανακαινισμένο περιβάλλον οι χαρακτηριστικές baroque αναφορές που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της διακόσμησης του Lohan εμπλουτίζονται με χρυσούς σκαλιστούς καθρέπτες, οι οποίοι συνδυάζονται με έντονες industrial πινελιές. Η κυριαρχία του μετάλλου, όπως την εμπνεύστηκε για άλλη μια φορά ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Παυλής, αντανακλάται στις αλυσίδες, τους εγκλωβισμένους χρυσούς πολυελαίους με φόντο μπετόν, τα επίσης baroque αισθητικής φωτιστικά από λάβαρα σε τόνους μπρονζέ. Κι όλα αυτά, κάτω από οροφές μισογκρεμισμένης τεχνοτροπίας στην οποία επικρατούν χρώματα που δίνουν την ψευδαίσθηση της σκουριάς, υπό την απόλυτη κυριαρχία του χαλκού.

Μέσα σ’ αυτή την ατμόσφαιρα πολυτέλειας, τα theme parties του Lohan συνεχίζονται και φέτος. Το not to be missed Κυριακάτικο Showtime RnB, θα είναι και πάλι το απόλυτο ραντεβού της πόλης.

Αυτό το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, η Lindsay μας περιμένει στο Lohan!

Τιμή εισόδου: 10€ με ποτό