Ο «πρίγκιπας της house» στο Γκάζι

o-prigkipas-tis-house-sto-gkazi

ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Οι Astronauts, παρέα με τον «πρίγκιπα της house» Dr Dru, κλείνουν θεαματικά το φετινό ελληνικό καλοκαίρι, την Πέμπτη 30 Αυγούστου, στο Γκαζάκι.

Ο Doctor Dru, που τους τελευταίους τέσσερις μήνες ακούγεται πιο δυνατά από ποτέ με το hit του «The voice of Dru», στις 30 Αυγούστου θα βρίσκεται στο Γκαζάκι για να δονήσει μοναδικά την πρωτεύουσα.

Το team των Astronauts συνεχίζει να επενδύει σε ξεχωριστά projects: μετά τις διάσημες DJs και πρώην top models Marie Claire και Hanna Hansen, καθώς και τα special fashion shows των H-ēra και Nassos Ntotsikas, με τη φιλική συμμετοχή γνωστών ηθοποιών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών, (τα shows πραγματοποιήθηκαν και για την ενίσχυση της φιλοζωικής κοινότητας Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου), φέρνει στην Ελλάδα ένα, διεθνούς βεληνεκούς, όνομα της κονσόλας.

Ο Doctor Dru –που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο MTV Mobile Beats Festival, στη Γερμανία– ξεκίνησε από παιδί να ασχολείται με το πεντάγραμμο, «μεταλλάσσοντας», αρχικά, τα κατσαρολικά της μαμάς του σε ντραμς. Ο καλλιτέχνης από το Αμβούργο γρήγορα έκανε την εμφάνισή του στα μουσικά δρώμενα, ως support σε τεράστια ονόματα, μεταξύ των οποίων ο R. Kelly.

Μεταξύ άλλων, έχει κάνει παραγωγές για icons, όπως ο μέγας Bootsy Collins, ενώ το 2010 ίδρυσε τη Jeudi Records με ομοϊδεάτες φίλους του. Φυσική εξέλιξη της πορείας του ήταν το ντεμπούτο του στη δισκογραφία: το «Ooh Gosh!», βρέθηκε για εβδομάδες στο top 5 των ευρωπαϊκών dance charts, ενώ έβαλε τη σφραγίδα του στην παραγωγή του «Juicy Fruit», μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του περσινού καλοκαιριού.

Ο καλλιτέχνης θα παίξει στο Γκαζάκι στις 30 Αυγούστου. Στο warming up θα είναι ο γνωστός Kαβαλιώτης DJ Skinny, που είναι αναπόσπαστο μέρος των Astronauts και ο οποίος, με τη σειρά του, θα βάλει φωτιά στην κονσόλα.

Πληροφορίες: Γκαζάκι, Τριπτολέμου 31, Γκάζι, είσοδος ελεύθερη, στις 11 μ.μ.