Παλιές και νέες επιτυχίες στο ανανεωμένο Folie από τον Dj Coke

palies-kai-nees-epituxies-sto-ananeomeno-folie-apo-ton-dj-coke

Φωτογραφία: http://on.fb.me/PsLCI7

ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

O DJ Coke μιξάρει παλιές και νέες επιτυχίες rap, rnb, soul, funk, reggae, dancehall, breakbeats, urban-pop, dance και reggaeton και μας υποδέχεται στο ανανεωμένο θρυλικό bar Folie, την Πέμπτη 30 Αυγούστου.

Ο DJ Coke επέστρεψε τις Πέμπτες στα decks του Folie, ενός από τα μακροβιότερα club της Αθήνας εδώ και 22 χρόνια, με τα «Urban Heat events» του.

Το όνομά του είναι Λάμπρος, αλλά ακούει και στο Dj Coke. Είναι γεννημένος στην Αθήνα και με ρίζες από Ελλάδα και Αυστρία, από πολύ μικρή ηλικία έδειξε ότι του αρέσει να είναι πολυπράγμων. Είναι Web Designer/Developer και ασχολείται παράλληλα με Programming & Web Hosting.

Παρά τη μικρή του ηλικία είναι ένας από τους 2 πρωτοπόρους στην Ελλάδα που έκαναν καθεστώς στη νυχτερινή ζωή την Hip-Hop/Rap, R&B, Dancehall & Reggaeton μουσική. Οι πρώτοι πειραματισμοί του ως dj έγιναν στα 9 του χρόνια, παίζοντας με κασέτες και φτιάχνοντας επιλογές. Σε ηλικία 13 χρόνων (1999) με το nickname DJ RevolutionMan έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα σε ένα από τα 4 πιο γνωστά Hip-Hop R&B clubs, το «Ano Kato». To 2003 έκανε ένα δυνατό «come back» με το nickname DJ Coke και μέχρι σήμερα παίζει ως guest dj και κάνει θεματικά parties. Επίσης, ο Coke a.k.a. 8erisths έχει κάνει lives με αρκετά ονόματα της ελληνικής hip-hop σκηνής.

Το Folie επιστρέφει με ακόμα μεγαλύτερη χορευτική πίστα, φρέσκα χρώματα να φωτίζουν το χώρο και τη διάθεσή μας, αισθησιακές πινελιές σε κάθε γωνιά που σε μαγεύουν και όπως πάντα τα εξωτικά χαρακτηριστικά που απλόχερα διακοσμούν το Folie εδώ και χρόνια, κάθε χρονιά καινούργια, αλλά κάθε φορά μοναδικά!

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την καλή μας διάθεση, όρεξη για χορό και ζεστή παρέα, θα γεμίσουν τις βραδιές μας και αυτή τη σεζόν με ατελείωτο χορό, χαμόγελα, χρώματα, εικόνες και μουσικές τροπικές και μοναδικές.

Πληροφορίες: Folie Club, Έσλιν 2, Λεωφ.Αλεξάνδρας, Αθήνα, 697 1637301, είσοδος 10€ με διπλό πότο(2 μπίρες ή 2 κρασιά ή 1 πότο με 1 σφηνάκι) ή 15€ (2 ποτά απλά), www.djcoke.com .