Full Moon dj set από τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου στη Hytra

full-moon-dj-set-apo-ti-magku-xaralampidou-sti-hytra

ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Την τελευταία πανσέληνο του φετινού καλοκαιριού θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στις 31 Αυγούστου από την ταράτσα της Hytra, με θέα την Αθήνα και μουσική από την Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Με φόντο την νυχτερινή Ακρόπολη, η Open Hytra υποδέχεται το κοινό σε μία μοναδική βραδιά στο roof garden της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με τον ρόλο της Dj και μουσικής παραγωγού, θα βρίσκεται την Παρασκευή 31 Αυγούστου στα decks της Open Hytra και υπόσχεται να μας ταξιδέψει με τις «αστεράτες» μουσικές επιλογές της σ’ ένα Full Moon Event εντός των τειχών της πόλης.

Απολαύστε τη μοναδική θέα από την ταράτσα της Open Hytra με υπέροχα κοκτέιλ στη μπάρα της. Ταξιδέψτε σε πρωτότυπα γευστικά μονοπάτια της Μεσογείου, παρέα με τον chef Νίκο Καραθάνο, ο οποίος θα επιμελείται για εσας ένα δείπνο με εμπνεύσεις από την ελληνική δημιουργική κουζίνα και καλωσορίστε την επιστροφή σας στην πόλη.

Πληροφορίες: Hytra, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Λεωφ. Συγγρού 107-109, Νέος Κόσμος, 210 3316767, 217 7071118, www.hytra.gr .