Ο «super Mario» πατάει... Γκάζι

o-super-mario-pataei-gkazi

ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Το Tramp και οι Astronauts παρουσιάζουν στις 20 Σεπτεμβρίου στο Tramp στο Γκάζι, τον «super Mario»! Ο λόγος φυσικά, για τον Mario Basanov, ο οποίος πρόσφερε το απόλυτο ατμοσφαιρικό hit του φετινού καλοκαιριού, «We Are Child of Love».

Ο 29χρονος Λιθουανός Mario Basanov, όντας στο pick της καριέρας του, είναι πανέτοιμος να χαρίσει στο τεράστιο fan club του μία συναρπαστική βραδιά. Ο βραβευμένος ως Καλύτερος Παραγωγός της Χρονιάς στα «Annual Music Awards 2011», έχοντας στη βαλίτσα του credits από διεθνείς «βίβλους» της μουσικής κι εμφανίσεις στα μεγαλύτερα κλαμπ σε international μουσικές μητροπόλεις, (Λονδίνο, Ίμπιζα, Βερολίνο, κ.ά.), καθώς και το ολοκαίνουργιο single του, με τίτλο «Mr.Rain», αναμένεται να βάλει φωτιά στην κονσόλα.

O Basanov είναι μία πολυσχιδής, ασταμάτητη μουσική «μηχανή», που απέδειξε ότι ήρθε για να μείνει. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι καλλιτέχνες του βεληνεκούς των Solomun, Tensnake, Maceo Plex,Soul Clap, καθώς και Gilles Peterson, Jazzanova, Laurent Garnier δηλώνουν οπαδοί του.

Όσον αφορά ειδικότερα, στο hit του «We Are Child of Love», πρόκειται για ένα ευφυές μίγμα deep house κι electro, με επιρροές από τη δεκαετία του ’80, που λατρεύτηκε. Από τον Μάιο, που κυκλοφόρησε, ακούγεται όλο και πιο δυνατά, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ο κατά κόσμον, Marijus Adomaitis Basanov, θα προσφέρει ένα αξέχαστο DJ set, με «αρωγούς» –στο opening act του party των Astronauts στο Tramp–τον resident DJ των Astronauts DJ Skinny, καθώς και τους Prosis &Theo Tag. Τo party θα απογειώσει, με τα εκρηκτικά χορευτικά της η Ro Τsi.

Πληροφορίες: Tramp, Βουτάδων 36 & Τριπτοπολέμου, 210-3426345, στις 11 μ.μ., είσοδος ελεύθερη.