Swing βραδιές στο Κολωνάκι
Άνετα παπούτσια, κλαρωτές φούστες και επιτηδευμένα φτιαγμένο χτένισμα, είναι τα χαρακτηριστικά που θα κυριαρχούν τις επόμενες Τρίτες στις swing βραδιές του Rosebud.
Άνετα παπούτσια, κλαρωτές φούστες και επιτηδευμένα φτιαγμένο χτένισμα, είναι τα χαρακτηριστικά που θα κυριαρχούν τις επόμενες Τρίτες στις swing βραδιές του Rosebud.
Νύχτες γεμάτες με live swing ακούσματα φιλοξενούνται στον χώρο του εστιατορίου του café bar restaurant στο Κολωνάκι., αρχής γενομένης από την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου.
Το μουσικό τρίο «Εverybody swing» του Μάνου Αθανασιάδη με τον ίδιο στο πιάνο και τη φωνή, τον Γιάννη Άννινο στο κοντραμπάσο και τον Δημήτρη Χριστοδουλάκη στα ντραμς, καταλαμβάνει τον χώρο του Rosebud και υπόσχεται πολύ χορό και κέφι μέχρι αργά, προτείνοντας μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για τη μέση της εβδομάδας.
Μερικά από τα πιο αγαπημένα jazz standards, pop κομμάτια και ροκ τραγούδια θα χορέψουν swing και οι «πιστοί» φοράνε, όχι τα καλά τους, αλλά τα πιο άνετα ρολυχα και παπούτσια τους και χορεύουν swing, γιατί, όπως λέει και ο τίτλος της βραδιάς «Everybody swing».
Πληροφορίες: Rosebud Cafe Bar – Restaurant, Σκουφά 42 και Ομήρου 60, Κολωνάκι, Αθήνα, στις 9.30 μ.μ.







