Οι Editors μαζί με τον Nick Cave στο EJEKT Festival 2018

editors-3
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η εμφάνισή τους στο EJEKT γίνεται στο πλαίσιο της νέας πανευρωπαϊκής περιοδείας τους, με αφορμή την κυκλοφορία του έκτου δίσκου τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους.

Μετά τους Nick Cave & The Bad Seeds που έχουν ήδη ανακοινωθεί, άλλο ένα πολύ μεγάλο όνομα προστίθεται στο line-up της 23ης Ιουνίου: οι Editors επιστρέφουν στο EJEKT Festival! Ένα από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, οι Editors έχουν συνδέσει το ονομά τους με το EJEKT Festival, με εμφανίσεις που έχουν δικαιώσει τη φήμη τους ως ένα από τα καλύτερα live acts της Ευρώπης.

Από το 2005, όταν με το πλατινένιο ντεμπούτο τους The Back Room ανέβηκαν στις κορυφές του Βρετανικού chart, οι Editors καθιερώθηκαν ως μια από τις σημαίες του σύγχρονου βρετανικού ροκ. Έκτοτε, κάθε νέα κυκλοφορία τους είναι ένα δισκογραφικό γεγονός, η μια sold out περιοδεία διαδέχεται την άλλη και το όνομά τους φιγουράρει μόνιμα στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης.

Σύντομα θα ανακοινωθούν πολλά ακόμα ονόματα και λοιπές πληροφορίες για το EJEKT Festival 2018.

Εισιτήρια:
Τα εισιτήρια για την αρένα θα πωλούνται προς 40 ευρώ ως και τις 18 Δεκεμβρίου. Έπειτα, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 43 ευρώ.
Τα VIP εισιτήρια θα πωλούνται προς 100 ευρώ ως και τις 18 Δεκεμβρίου. Έκτοτε, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 125 ευρώ.
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, www.public.gr, Public, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης. 
*Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Περισσότερες πληροφορίες: www.ejekt.gr και 2109636489