Χορευτική ηλεκτρονική μουσική με γαλλική υπογραφή

xoreutiki-ilektroniki-mousiki-me-galliki-upografi

ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

To ταλέντο για το οποίο μιλάει ασταμάτητα η κοινότητα της χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής δεν είναι άλλος από τον Γάλλο Shonky που έρχεται για δεύτερη φορά στο six d.o.g.s με φρέσκο αέρα, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου.

Ο παριζιάνος DJ και remixer μετουσίωσε το πάθος του για τη μουσική σε έναν μοναδικό ήχο, κυκλοφόρησε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα όμορφα EP σε κορυφαίες εταιρίες του χώρου, μετακόμισε στο Βερολίνο και ξεκίνησε να παίζει στα σημαντικότερα techno clubs της Ευρώπης.

Το φυσικό του ταλέντο στις παραγωγές παρουσιάστηκε μέσα από τις κυκλοφορίες τους, όπως το «Let Me Ask» και το remix που έκανε στους Mile Caro & Frank Garcia με τον τίτλο «Far Away».

To 2007 το «Olympia» είχε μαγέψει τα techno club όλου του κόσμου, ενώ ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση έκανε στη συνέχεια το remix στον Danton Eeprom «All I can Say».

Παρ’όλα αυτά η μουσική έτυχε να είναι η δεύτερη επαγγλεματική επιλογή για τον νεαρό Γάλλο o οποίος τελειώνοντας τις σπουδές του στα μαθηματικά ετοιμαζόταν να πιάσει δουλειά σε τράπεζα! Ευτυχώς για όλους η καρδιά του «raver» επικράτησε και μέσα από τη φιλία του με τους Dan Ghenacia & Dyed Soundorom, μια λαμπρή καριέρα ξεκίνησε από τα after – parties του Batofar.

Το 2010 και το 2011 το επιβεβαίωσε. Με τις βόμβες «Cluborama» και «Les Sonkettes», o Shonky θεμελιώνει όλο και περισσότερο την παρουσία του στην ηλεκτρονική σκηνή.

Πληροφορίες: six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα, 210 3210510, http://sixdogs.gr , είσοδς 10 ευρώ, στις 12 τα μεσάνυχτα.