Cabal: Η νέα πρόταση στη νυχτερινή διασκέδαση

cabal-i-nea-protasi-sti-nuxterini-diaskedasi

ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου το Cabal, ανοίγει τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό, για να πρωταγωνιστήσει στον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας τη φετινή σεζόν.

Ένας παλιός, γνώριμος και αγαπημένος χώρος, στο νούμερο 41 της Ιεράς Οδού, ανακαινίζεται ολοκληρωτικά και μετατρέπεται σε club υψηλών προδιαγραφών. Το Cabal Night Club είναι ένας άνετος και «ζεστός» χώρος, που συνδυάζει αρμονικά την progressive αισθητική με το μίνιμαλ στοιχείο.

Ο ήχος και τα φώτα, σε συνδυασμό με τα matrix και την επιβλητική led οθόνη πίσω από το dj booth, δημιουργούν ένα σύνολο αντάξιο των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών clubs. Το καινούργιο αυτό εγχείρημα δυναμώνει ακόμα περισσότερο, με την επιλογή δυνατών club parties.

Κάθε Τετάρτη θα φιλοξενείται το mainstream party M.V.P. (Most Valuable Party), από τους White Mask, κάθε Πέμπτη η Panik Records θα παρουσιάζει το DOPE με πολλή r'n'b, hip-hop και rock μουσική και host τον Midenisti, ενώ την Παρασκευή θα φιλοξενείται η ομάδα που τα τελευταία 3 χρόνια αντιπροσωπεύει το απόλυτο party «Overdose» by starze. Mε πρωτοποριακά video animations, visual effects και special cartoon guests, υπόσχονται «υπερβολική δόση» κεφιού και διασκέδασης.

Το Σάββατο τα decks θα καταλαμβάνουν οι resident djs του Cabal, Theo Kindis και Christopher C που θα αναμειγνύουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του χθες και του σήμερα και το πρόγραμμα της εβδομάδας ολοκληρώνεται τις Κυριακές, με ελληνική βραδιά «Ala D'allon».

Πληροφορίες: Cabal, Ιερά Οδός 41, Γκάζι, 697 4350247, 694 5391793, εισιτήριο με ποτό 10 ευρώ (καθημερινές), 12 ευρώ (Παρ & Σαβ.).