Πλησιάζει η ώρα για τη Lara Fabian και την πιο ερωτική συναυλία της χρονιάς

Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου, στο Κλειστό Γήπεδο Τae Kwo Do στο Παλαιό Φάληρο.

Η ευκολία με την οποία χειρίζεται τις χαμηλές και τις υψηλές νότες την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο. Μια αισθαντική φωνή που καθηλώνει το κοινό όπου κι αν εμφανίζεται, μια φωνή  που ξεπηδά μέσα από μια εξαιρετική καλλιτεχνική προσωπικότητα.

Όπως η ίδια έχει πει: «Η μουσική είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου, της ταυτότητάς μου. Δεν είμαι άλλο πρόσωπο στη σκηνή ή το στούντιο και άλλο στο σπίτι, με την οικογένεια και τους φίλους μου. Ο τρόπος που εκφράζομαι είναι η συναισθηματική γέφυρα, που με συνδέει με το κοινό».

Γεννημένη στο Βέλγιο, από Φλαμανδό πατέρα και Σισιλιάνα μητέρα, αυτή η ξεχωριστή όσο και ενδιαφέρουσα ερμηνεύτρια συνδυάζει τη φωνή με την άψογη σκηνική παρουσία, τη συγκινητική ερμηνεία με την θεατρικότητα και την ικανότητά να τραγουδά σε επτά γλώσσες: γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, φλαμανδικά, γερμανικά, ρωσικά, φθάνοντας τις πωλήσεις των δίσκων της στα 32 εκατομμύρια ενώ τα βραβεία και οι παγκόσμιες διακρίσεις είναι αναρίθμητες.

Με την ευκαιρία του νέου της άλμπου με τίτλο «Camouflage» ξεκινά το Camouflage World Tour 2018, μια παγκόσμια μουσική περιοδεία, ένα tour που θα περιέχει μια εκπληκτική και πρωτοποριακή οπτικοακουστική εμπειρία και την εκρηκτική Lara να ερμηνεύει επί σκηνής τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά άλλα και τραγούδια «σταθμούς» της πολυετούς καριέρας της. 

Info
Σάββατο 19/5 και Κυριακή 20/5 στις 21.00
Κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do Π. Φάληρο
Εισιτήρια-Πληροφορίες: 210-7298930, www.viva.gr 
Εισιτήρια 

Ε Ζώνη - Φοιτητικό: 15 ευρώ

Ε Ζώνη- Φοιτητικό: 20 ευρώ

Δ Ζώνη: 30 ευρώ

Γ Ζώνη: 40 ευρώ

Β Ζώνη: 50 ευρώ

Α Ζώνη: 60 ευρώ

Vip: 80 ευρώ

Ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια
 

διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • CITYLIFE