Οι Glimmers για δεύτερη φορά στο Bios

oi-glimmers-gia-deuteri-fora-sto-bios

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Οι Glimmers, το απρόβλεπτο DJ δίδυμο από το Βέλγιο, επισκέπτεται το Bios την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου με ένα και μόνο στόχο: να ξεσηκώσει το κοινό.

Οι Glimmers, το απρόβλεπτο dj δίδυμο από το Βέλγιο, επισκέπτεται το Bios την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου με ένα και μόνο στόχο: να ξεσηκώσει το κοινό με new beat, post-punk, funk, dub, house, new wave, disco αλλά και pop στοιχεία στα dj sets του.

Οι Glimmers είναι ο Μο και ο Benoelie που ξεκίνησαν την καριέρα τους στο Ghent (Γάνδη) στα τέλη της δεκαετίας του '80 ως dj ντουέτο, παίζοντας δεκάωρα sets με όλα τα δημοφιλή είδη μουσικής της εποχής. Κάπως έτσι κατάφεραν να κάνουν την βελγική πόλη ονομασία προέλευσης του σύγχρονου DJing και τις post-punk disco και τις new wave εμμονές τους, μόδα και νέα τάση στον χώρο του clubbing.

Οι Glimmers έχουν παίξει σε διάφορα κλαμπ ανά τον κόσμο, όπως το θρυλικό Fabric του Λονδίνου. Παρ' όλα αυτά, δηλώνουν ότι βρίσκουν το ίδιο ενδιαφέρον ένα κοινό 150 ατόμων με ένα κοινό 10.000 ανθρώπων, αντιμετωπίζοντας διαφορετικά την κάθε βραδιά, επικοινωνώντας με τον κόσμο και προσαρμόζοντας τα dj sets τους στην ατμόσφαιρα της στιγμής.

Οι ιδιαίτερες μίξεις τους, τους καθιστούν ένα από τα πιο περιπετειώδη δίδυμα της ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής.

Πληροφορίες: Bios, Πειραιώς 84, 210 3425335, στις 11 μ.μ., είσοδος 5 ευρώ.