Ένας νεοϋορκέζος Dj στο Swing

enas-neoϋorkezos-dj-sto-swing

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

H ομάδα του Κορμοράνου συνεχίζoντας το σχεδόν μηνιαίο residency της στο bar Swing, προσκαλεί έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς και δραστήριους djs της Νέας Υόρκης, τον Eli Escobar, δύο Έλληνες djs τον DeeJay KyRiakos RaKos και τον Bad Spencer και τον Blue Lagoon για το κλείσιμο.

H ομάδα του Κορμοράνου συνεχίζoντας το σχεδόν μηνιαίο residency της στο bar Swing, προσκαλεί έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς και δραστήριους djs της Νέας Υόρκης, τον Eli Escobar, δύο Έλληνες djs τον DeeJay KyRiakos RaKos και τον Bad Spencer, αλλά και τον Blue Lagoon για το κλείσιμο.

Ο Eli Escobar αποτελεί ένα εκλεκτό δείγμα Νεοϋορκέζου dj. Εδώ και περισσότερο από μία δεκαετία έχει χτίσει στη χορευτική σκηνή της πόλης μια φήμη γύρω από το όνομά του που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Μουσικόφιλος χωρίς προηγούμενο, έμπειρος dj και ιδιαιτέρως ανοιχτό μυαλό, έχει παίξει τα πάντα και παντού, καταφέρνοντας κάθε φορά να περάσει το προσωπικό του στίγμα ακόμα και υπό τις πιο mainstream συνθήκες.

Έχει το γούστο, τις γνώσεις και την πρακτική και έρχεται την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, στην Αθήνα για ένα pop, disco, house και hip hop dj set.

Ο Κορμοράνος σε συνεργασία με το Swing, συνεχίζει το happy hour, με 25% έκπτωση σε όλα τα ποτά, από τις 11 μ.μ. μέχρι τις 12.30 π.μ.

Πληροφορίες: Swing, Ιάκχου 8 και Ευμολπιδων, Γκάζι, 210 3451518, είσοδος ελεύθερη.