Δυνατά live και dj sets για σίγουρο κέφι

dunata-live-kai-dj-sets-gia-sigouro-kefi

ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Το Plisskën Festival, o Κορμοράνος και το Τώρα Κ44 διοργανώνουν μια μουσική βραδιά στο Τώρα Κ44 την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, με live και dj sets.Όσοι βρεθούν στο Κ44 την Κυριακή 25 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν live τους Slow Magic και Kid Flicks, αλλά και τους Fresh Things First και Blue Lagoon πίσω από τα decks.

Το μόνο που γνωρίζουμε για το ποιος κρύβεται πίσω από τον Slow Magic είναι η αμερικάνικη υπηκοότητά του. Σε μία εποχή όπου όλα είναι πλέον φανερά και προσβάσιμα, ο Slow Magic έχει καταφέρει να κρατήσει την ανωνυμία του, αφήνοντας τη μουσική να μιλήσει για αυτόν. Με μία σειρά από εξαιρετικά singles και τις εντυπωσιακές live εμφανίσεις, ο μασκοφόρος μουσικός έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στην σύγχρονη ηλεκτρονική σκηνή.

O Kid Flicks είναι το μουσικό alter ego του 24χρονου Νίκου Δερβίση. Πρόκειται για έναν αυτοδίδακτο μουσικό ό οποίος δουλεύει με κιθάρες, synths, samples και καλύπτει ηχητικά ένα ευρύ μουσικό φάσμα. Έχει προλάβει να κυκλοφορήσει ήδη δύο albums, με πιο πρόσφατο το φετινό «By Typing, ‘I Talk’, You Talk». Στο live της Κυριακής, ο Kid Flicks θα εμφανιστεί με το νέο του τριμελές line up.

Ιδρυτικό μέλος και resident dj του Κορμοράνου, ο Blue Lagoon έχει εμφανιστεί στις περισσότερες από τις παραγωγές της εταιρείας (συχνά πριν ή μετά από ονόματα όπως οι Dj Mehdi, Busy P, Erol Alkan, Diplo, Rory Phillips, Cooly G, Breakbot, Nosaj Thing κ.ά.) αλλά και σε γνωστά πάρτυ, μπαρ, κλαμπ, φεστιβάλ και διοργανώσεις σε όλη τη χώρα.

Οι Fresh Things First τέλος, είναι μια ομάδα ανθρώπων με αγάπη για την μουσική και τα καινούργια πράγματα, με έντονες επιρροές από την bass σκηνή και κουλτούρα. Garage, grime, hiphop και οτιδήποτε με έμφαση στις δυνατές μπασογραμμές αποτελούν βασικό κομμάτι των dj sets τους. Oι Fresh Things First αποτελούνται από τους Red, Circo Inverso, Barion, Narel & Jeph1 και στο συγκεκριμένο event θα εκπροσωπηθούν από τους δύο τελευταίους.

Πληροφορίες: Τώρα Κ44, , Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, 210 3423560, στις 9.30 μ.μ., είσοδος ελεύθερη.