Ο Νότης με «Ιερά Θέα» στον Παρθενώνα

o-notis-me-iera-thea-ston-parthenona

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Έναν χώρο με «Ιερά Θέα» στον Παρθενώνα επέλεξε ο Νότης Σφακιανάκης να εμφανιστεί φέτος τον χειμώνα, πιστός πάντα στο ιδιαίτερο στιλ του.

Έναν χώρο με «Ιερά Θέα» στον Παρθενώνα επέλεξε ο Νότης Σφακιανάκης να εμφανιστεί φέτος τον χειμώνα, πιστός πάντα στο ιδιαίτερο στιλ του και από τις 12 Νοεμβρίου η «Ιερά Θέα» στην Ιερά Οδό ανοίγει τις πόρτες της.

Ο Νότης Σφακιανάκης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πολυπλατινένιος, με μια τεράστια «προίκα» από τραγούδια, δεν θα έχει φυσικά πρόβλημα να γεμίσει το πρόγραμμα, αλλά ίσα-ίσα θα δυσκολευτεί να χωρέσει όλες τις επιτυχίες τους σε μια βραδιά. Βέβαια, το κοινό της Ιεράς Θέας θα έχει την ευκαιρία να τον απολαύσει και σε άλλα μεγάλα τραγούδια.

Μεγάλη όμως, προσοχή έχει δοθεί φέτος και στο εικαστικό του μαγαζιού. Ο κόσμος που θα διασκεδάζει, θα απολαμβάνει ταυτόχρονα ένα εντυπωσιακό θέαμα με την φωταγωγημένη Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και το Αστεροσκοπείο.

Μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη θα εμφανίζονται η Εύα Μιλλή, το συγκρότημα 48 Ώρες, ο Βασίλης Δήμας και ο Dj Thomas Action.

Χρήσιμο είναι, επίσης, να ξέρετε ότι ο Νότης θα εμφανίζεται φέτος πολύ νωρίτερα απ’ ότι στις παλαιότερες εμφανίσεις του, γύρω στις 12.30 π.μ. δηλαδή.

Πληροφορίες: Ιερά Θέα, Ιερά Οδός 7-11, Αθήνα, 210 3417300, στις 11 μ.μ.Κάθε Παρασκευή και Σάββατο.