Στο Waterboom Festival της Τεχνόπολης όλη η πόλη παίζει μπουγέλο

mpougelo-texnopoli
ΤΡΙΤΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Το πιο fun διήμερο της πόλης είναι καθοδόν.

Στιος 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου η Τεχνόπολη γεμίζει με τόνους νερού, μουσική, χορό και παιχνίδι. Με το θερμόμετρο στα κόκκινα, στην καρδιά του καλοκαιρού, «οπλιζόμαστε» για το πιο τρελό μπουγέλο της ζωής μας με πολύχρωμα εντυπωσιακά νεροπίστολα και ατελείωτα κυβικά νερού. Τους ρυθμούς θα ανεβάσει το πιο Hot Dj's & Live Acts line up σε μια πρωτάκουστη για την Αθήνα γιορτή. 

Το Waterboom Festival έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για να δημιουργήσει την πιο Fun γιορτή που έγινε ποτέ στο κέντρο της Αθήνα. 20.000 ετοιμοπόλεμοι μαχητές φουλάρουν τα νεροπίστολά τους για τρελές «μάχες» με νερό, οπλισμένοι με ατελείωτο κέφι, συμμάχους τη «non stop» μουσική και το παιχνίδι στην πιο ευφάνταστη εκδοχή του γνωστού και αγαπημένου, «μπουγέλου».

Waterboom Festival
Για το Σαββατοκύριακο που θα πλημμυρίσει την Αθήνα, διαλέγεις ομάδα: Red or Blue.
Διαλέγεις και αρχηγό: Ντορέττα Παπαδημητρίου or Δημήτρης Ουγγαρέζος
 

Στα δύο εντυπωσιακά stages του Waterbomm Festival θα ανέβουν πάνω από 40 αγαπημένοι Dj's και Live Acts στο πιο hot – ever – μουσικό line-up του πιο εκρηκτικού festival. Όλος ο χώρος της Τεχνόπολης γίνεται ένα τεράστιο playground που θα πλημμυρίσει ενέργεια, διαδραστικά παιχνίδια και πολλές - πολλές εκπλήξεις. 

Μπουγέλο για Ρεκόρ Guinness
Το Waterboom Festival θέλει να σπάσει το ρεκόρ στα Guinness World Records για τη μεγαλύτερη μάχη με νεροπίστολα που έγινε ποτέ.  Στόχος να συγκεντρωθούν 20.000 άτομα που θα χωριστούν σε δύο ομάδες των κόκκινων και των μπλε. Δύο ομάδες που θα δώσουν τα πάντα για να σπάσουν το ρεκόρ – που κατέχει το University of California - και το Guinness να βαφτεί με χρώμα Ελληνικό. Και επειδή τα παιχνίδι ανοίγει την όρεξη, επιλεγμένα street foods kiosks συμπληρώνουν γευστικά την εμπειρία στο festival και τονώνουν δυναμικά. 

Περισσότερες πληροφορίες
Προπώληση Εισιτηρίων Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 3 Απριλίου από το δίκτυο viva.gr
Διαδικτυακή προπώληση εισιτηρίων
Φυσικά Σημεία προπώλησης εισιτηρίων
Media Markt | Reload | Seven Spots | Viva Kiosk Σύνταγμα + Τεχνόπολη | My Market | Metro Cash & Carry | Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία | Shell – BP – EKO

Τιμές εισιτηρίων
Στην έναρξη της προπώλησης και για λίγες ημέρες κυκλοφορεί περιορισμένος αριθμός «early bird» οικονομικότερων εισιτηρίων με τιμές που ξεκινούν από 10 ευρώ και φθάνουν τα 20 ευρώ.

Επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές των early bird εισιτηρίων και αγοράστε ΕΓΚΑΙΡΑ το εισιτήριο σας. Οι τιμές των early bird εισιτηρίων αναλυτικά:

One Day εισιτήριο | Early bird: 10 ευρώ
Στο εισιτήριο περιλαμβάνεται: Premium Νεροπίστολο + Κορδέλα (στο χρώμα της ομάδας επιλογής) + Αδιάβροχη Θήκη + Πρόσβαση στην Dry Zone

Weekend εισιτήριο | Early bird: 17 ευρώ
Στο εισιτήριο περιλαμβάνεται: Premium Νεροπίστολο + Κορδέλα (στο χρώμα της ομάδας επιλογής) + Αδιάβροχη Θήκη + Πρόσβαση στην Dry Zone

VIP One Day εισιτήριο | Early bird: 20 ευρώ
Στο εισιτήριο περιλαμβάνεται: Πρόσβαση στην VIP εξέδρα + Ξεχωριστή πύλη εισόδου + Premium Νεροπίστολο + Κορδέλα (στο χρώμα της ομάδας επιλογής) + Αδιάβροχη Θήκη + Πρόσβαση στην Dry Zone.