Άνοιξαν κάποια από τα θερινά της πόλης και η χαρά μας είναι τεράστια

cine-thiseio Michail Rizos
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΜΑΙΟΥ 2018

Από το κέντρο της πόλης ως τα βόρεια και φυσικά τα παραθαλάσσια του νομού, τα θερινά είναι ανοιχτά και αυτό αποτελεί κάθε καλοκαίρι την πιο ευχάριστη είδηση.

Σινέ Θησείο
«Το καλύτερο σινεμά του κόσμου», σύμφωνα με το BBC, ένα σινεμά το οποίο επιβάλλεται να επισκεφτείτε. Επιλέξτε μια επανέκδοση κάποιας κλασικής ταινίας, πάρτε μια μπύρα στο χέρι ή δοκιμάστε τη σπιτική βυσσινάδα του αναψυκτηρίου και απολαύστε το μαγικό σκηνικό που απλώνεται στον πεζόδρομο του Θησείου. Μια βόλτα σε αυτό το μέρος, όπου ο χρόνος έχει σταματήσει, είναι η καλύτερη αποζημίωση για όσους από εσάς θα μείνουν στην Αθήνα.

Απ. Παύλου 7, Θησείο

Cine Paris
Από τα ομορφότερα θερινά σινεμά, το ξακουστό Cine Paris με την εκπληκτική θέα, βρίσκεται σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Πλάκας (ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο). Το υπέροχο αυτό σινεμά που οφείλει το όνομά του στην αγάπη του ιδιοκτήτη του για τη γαλλική πρωτεύουσα, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1920, πέρασε μια κρίση στη δεκαετία του '60, αλλά τα τελευταία 30 χρόνια δεν έχει σταματήσει να λειτουργεί και να προσφέρει ρομαντικές κινηματογραφικές βραδιές με θέα το φωτισμένο βράχο της Ακρόπολης.

Κυδαθηναίων 22, Πλάκα

Cine Γέρακας
Ο κινηματογράφος αυτός βρίσκεται στον Γέρακα, σ’ ένα ανοικτό χώρο μακριά από πολυκατοικίες. Ή πρόσβαση είναι εύκολη και το ακόμη καλύτερο; Διαθέτει δημόσιο πάρκινγκ τουλάχιστον 100 θέσεων. Η αίθουσα είναι αμφιθεατρική, διαθέτει 400 θέσεις και το Cinema Coffee House για θέαση με τα γνωστά παρελκόμενα. Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον τέτοιο που κρατά μακριά το αστικό στοιχείο και σε αφήνει να ταξιδέψεις νοερώς. 

Μιλτιάδου & Γαργηττού

Σινέ Παλλήνη

Βρίσκεται ένα βήμα μόλις στρίψουμε δεξιά από τη Λεωφόρο Μαραθώνος. Ο χώρος είναι ανακαινισμένος και περιτριγυρισμένος από αναρριχητικά φυτά. Διαθέτει dolby surround σύστημα και φυσικά μπαρ για δροσιστικά καλοκαιρινά κοκτέιλ και κρύα πιάτα. 

Ελευθερίου Βενιζέλου 3

Cine Σελήνη

Ο παραδοσιακός θερινός κινηματογράφος βρίσκεται στην περιοχή Σελήνια Σαλαμίνας, είναι ένας περιποιημένος και καθαρός χώρος που όπως λένε και όσοι τον έχουν επισκεφτεί, είναι από εκείνα τα σινεμά που έχουν φιλοξενήσει τα πιο κινηματογραφικά, παιδικά μας όνειρα. 

Αγ. Νικολάου 17 κκαι Πανθέας
 

Σίσσυ Digital

Ο χώρος συστήνεται ως Cine Cafe Bar που σημαίνει ότι σε αυτό το σινεμά της Νέας Μάκρης θα συνδυάσει το θέαμα με το ποτό ή τον καφέ σου. Δεν χρειάζεται να μένεις στην περιοχή ή να περιμένεις να καλοκαιριάσει εντελώς για να πας μια βόλτα ως τη Νέα Μάρκη. Ο κινηματογράφος είναι πάντα η καλύτερη αφορμή για μια βόλτα λίγο εκτός των ορίων της πόλης. 

Λεωφόρος Μαραθώνος 36, Νέα Μάκρη

Δείτε όλες τις ταινίες και τους κινηματογράφους όπου προβάλλονται