Ένα ξεσηκωτικό funky soul πάρτι στο Half Note

ena-ksesikotiko-funky-soul-parti-sto-half-note

ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Μια απ’ τις κορυφαίες soul–jazz–funk ελληνικές μπάντες, οι δεκαμελείς Dr.Vodkatini, έχοντας στην πλάτη τους 12 χρόνια παρουσίας, τόσο σε live σκηνές όσο και στη δισκογραφία, ανεβαίνουν με full σύνθεση, για πρώτη φορά στο Half Note, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου.

Οι δέκα μουσικοί των Dr.Vodkatini υπόσχονται ένα ξεσηκωτικό funky soul πάρτι πλημμυρισμένο από ένα cocktail από διασκευές και originals απ’ τα δύο πρώτα άλμπουμ τους και εμπλουτισμένο με πολλά κομμάτια απ’ το νέο live ρεπερτόριο της μπάντας, μαζί με την παρουσίαση του νέου τους κομματιού «Cry».

Οι Dr.Vodkatini κινούνται στο χώρο της μαύρης μουσικής με μια έμφαση στη soul, την acid jazz, τη disco, το funk, αλλά και τους κοσμοπολίτικους easy listening, latin και lounge ήχους των 60s και 70s. Η μπάντα έχει ένα πολύ πλούσιο ιστορικό ζωντανών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα για περισσότερα από 10 χρόνια, με χαρακτηριστικό την ενέργειά της και την ανεβαστική της διάθεση επί σκηνής, αφού ο σκοπός της είναι κάθε εμφάνιση να είναι κι ένα πάρτι.

Στα live των Dr Vodkatini αναβιώνεται χωρίς «εκπτώσεις» και συμβιβασμούς το line-up των συγκροτημάτων των χρυσών εποχών της soul, με πνευστά, κρουστά, τραγουδιστές, με αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό οπτικά και ακουστικά.

Πληροφορίες: Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς, www.halfnote.gr , 210 9213310, στις 10.30 μ.μ. είσοδος 10 ευρώ (χωρίς ποτό).