Κερδίστε προσκλήσεις για το Colour day festival που θα κάνει πολύχρωμη την Αθήνα

colour-day-festival
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Το φεστιβάλ επανέρχεται στο ΟΑΚΑ και εμείς σας εξασφαλίσαμε 10 διπλές προσκλήσεις, η καθεμία από τις οποίες ισχύει και για τις δύο ημέρες του φεστιβάλ

Το πιο χρωματιστό φεστιβάλ της Ελλάδας έρχεται για 4η συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ και φέτος γίνεται διήμερο. Κορυφαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου θα βρεθούν on stage στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδας.

Η γιορτή ξεκινά το Σάββατο 30 Ιουνίου και 120.000 χρωματιστά σακουλάκια θα είναι στη διάθεσή σου για να κάνεις τον ουρανό της Αθήνας πολύχρωμο. Την Kυριακή 1 Ιουλίου τα πιο εντυπωσιακά νεροπίστολα γεμίζουν χρωματιστό νερό και το μεγαλύτερο μπουγέλο που έχει γίνει ποτέ στο ΟΑΚΑ ξεκινά!

Όλα αυτά ενώ on stage θα βρίσκονται πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα μας ξεσηκώσουν στο πιο φαντασμαγορικό event του καλοκαιριού.

Στην κεντρική σκηνή για πρώτη φορά θα βρίσκεται η Dr. Iris, διευθύντρια του εργοστασίου χρωμάτων που φέτος αποφάσισε να αποκαλυφθεί…Μια ιδιαίτερη προσωπικότητα με επιβλητική παρουσία, η οποία θα αναλάβει ρόλο παρουσιάστριας και θα υποδέχεται κάθε φορά onstageέναν διαφορετικό gueststar. Παράλληλα, θα εμφανιστούν περισσότεροι από 40 καλλιτέχνες, Djs και live acts, αριθμός ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Το φετινό LineUp

Singers

SAKIS ROUVAS
ΤAMTA
IAN STRATIS
VANGELIS KAKOURIOTIS
ANASTASIOS RAMMOS
ARIS MAKRIS
YPOXTHONIOS
JOSEPHINE
MIDENISTIS
COURTNEY PARKER
IRATUS
ELVANA GJATA
ISAC ELLIOT
MIKE
MATINA ZARA
 
Live Acts
REC
VEGAS
OTHERVIEW
THE PLAYERS
DUO VIOLINS
ACE2ACE
THE MODE
RUNNINSQUAD
ISS JAMES
BOOTY PANDA
 
DJs
MICHAEL TSAOUSOPOULOS
DINO MFU
XENIA GHALI
CONSOUL TRAININ
MARIA ANTONA
DIM CHORD
JOHN TOUBANOS
NIKKO SUNSET
PRITANIS
AD1
GOLDSMILE
INX
SERGIO T
JESSE ONIX
BESTSELLER
BOBITO
ST3PHAN