Τριήμερο με φουλ ρυθμό ετοιμάζεται στο Bolivar

chinese-man
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Στις 28, 29 και 30 Ιουνίου, τα decks του Bolivar θα πάρουν φωτιά με Chinese Man, Loco Dice και Eric Morillo.

Ένα πραγματικά καυτό τριήμερο πρόκειται να συμβεί στο Bolivar Beach Bar στον Άλιμο, προκειμένου να αποχαιρετίσουμε τον Ιούνιο με τον πιο δυνατό τρόπο.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 28/6 Ιουνίου θα καταλάβει το booth του Bolivar Beach Bar το Hiphop & Dub φαινόμενο των Chinese Man, η εκρηκτική κολεκτίβα από τη Μασσαλία των High Ku, Sly και Ze Mateo που επιστρέφει στη χώρα μας για να στήσει ένα τεράστιο dub party δίπλα στο κύμα. Μαζί τους ο MC Youthstar.

Γνωρίστε τους Chinese Man
Bρίσκονται ξεκάθαρα στη πρωτοπορία του σύγχρονου Dub – Hiphop ήχου. Μπορεί η έδρα τους να είναι στη Μασσαλία, το hip hop όραμα τους όμως είναι παγκόσμιο, κάτι που φαίνεται και από το σπουδαίο studio άλμπουμ τους με τίτλο Racing with the Sun, στο οποίο το τρίο κάλεσε διεθνείς μουσικούς για να προσδώσουν τα δικά τους στοιχεία στη μουσική τους. Η μουσική τους είναι επηρεασμένη από τη Hip Hop, αλλά οι ίδιοι παραμένουν πάντα ανοιχτοί σε κάθε μουσικό άνεμο. Ήχοι σκονισμένου dub, afrobeat, baile funk, swing, jazz, αλλά και πιο παραδοσιακοί, εναρμονίζονται άψογα στο τελικό αποτέλεσμα. Βασικός άξονας τους είναι τα dubby beats αλλά με εμφανείς αφρικανικές, ασιατικές κ λάτιν επιρροές. Φυσικά κάθε τους ζωντανή εμφάνιση σημαίνει έναν κατακλυσμό από όλους αυτούς τους υπέροχους ήχους μέσα σε μια ατμόσφαιρα υποβλητική και ηλεκτρική που καθηλώνει.

Την Παρασκευή 29/6 τη σκυτάλη παίρνει το μουσικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα Loco Dice για μια ατμοσφαιρική και ονειρώδη βραδιά, όπου θα μας παραδώσει ένα ακόμα μάθημα αυθεντικής minimal tech & house. Μαζί του οι Manolaco, Nico Rac και Dj Steph.

Γνωρίστε τον Loco Dice
Είναι ο γερμανός dj και παραγωγός με τις τυνησιακές ρίζες που δημιούργησε το πρότυπο label της Desolat και έδωσε τάση με τα πρώτα ακόμα δείγματα γραφής του, όπως το «Phatt Dope Shit», μέντορας για πολλά από τα ανερχόμενα ταλέντα της tech house και ακούραστος εργάτης των decks. Ο Loco Dice αποτελεί από τα καλύτερα δείγματα αυτού του σπάνιου είδους των Dj που μπορούν να ενώσουν πολύ διαφορετικές ψυχολογίες του dancefloor με μια ωμά άμεση προσέγγιση. Μέσα από τα dj set του ή τις παραγωγές του σε lebel όπως M_nus, Cadenza, Ovum, Four Twenty και Cocoon συγχωνεύει προοπτικές, με την λεπτεπίλεπτη αίσθηση του για τους ήχους και την ικανότητα του να δημιουργεί ατμόσφαιρες που αντανακλούν έντονα συναισθήματα, υποστηριζόμενες από δυναμικά, φυσικά groove εμπνευσμένα από το hip hop που ήταν το πρώιμο ηχητικό του έδαφος στα μέσα και προς το τέλος της δεκαετίας του '90 όταν έκανε support σε καλλιτέχνες όπως Usher, Ice Cube, Jamiroquai και Snoop Dogg. Τα dj set του είτε στο μεγαλύτερο rave festival Timewarp, είτε στο Cocoon στην Ίμπιζα, είτε σε ένα party σε κάποια παραλία της Νότιας Αμερικής είναι αυθόρμητες ενορχηστρώσεις γεμάτες από τις αποχρώσεις που αφήνουν η νύχτα, η τοποθεσία ή το club και φυσικά το κοινό. Το γεγονός ότι έχει καταφέρει να παίξει για 18 ώρες, από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 8 το απόγευμα της επόμενης ημέρας στο δημοφιλές club Space στο Miami αποδεικνύει ότι διαθέτει απίστευτη ποσότητα και ποιότητα ταλέντου για να φτιάξει ένα σετ τέτοιου μεγέθους που θα συγκινήσει ένα ευρύ κοινό. 

Το Σάββατο 30/6 το πάρτι περνά στα χέρια του θρύλου της παγκόσμιας house σκηνής Erick Morillo, για μια μοναδική, πολυαναμενόμενη εμφάνιση στο Bolivar Beach Bar που θα γράψει τη δική της ξεχωριστή σελίδα στα dance δρώμενα της πόλης. Μαζί του οι καταξιωμένοι Έλληνες dj Agent Greg και CHRIS CHILD.

Γνωρίστε τον Eric Morillo, τον Chris Child και τον Agent Greg
Ο Εric Morillo είναι μια ασταμάτητη μηχανή παραγωγής ηλεκτρονικής μουσικής με κυρίαρχες αγάπες τις house κα techno. Κυριολεκτικά στο χώρο του μουσικού θεάματος και της διασκέδασης είναι πραγματικά λιγοστά αυτά με τα οποία δεν έχει αναμιχθεί ο Erick Morillo. Είναι πλατινένιος σε πωλήσεις καλλιτέχνης, φτάνοντας στη κορυφή των charts παγκοσμίως, με το ψευδώνυμο "REEL 2 REAL" με την επιτυχία "I LIKE TO MOVE IT ". Έχει επίσης γίνει γνωστός μέσα από αρκετές ακόμα επιτυχίες όπως ‘Reach’, ‘Believe’, ‘Do What You Want’ and ‘I Feel Love’ , χρησιμοποιώντας τα ψευδώνυμα Ministers De la Funk, The Dronez ( με Harry ‘Choo Choo’ Romero και Jose Nunez), RAW, Smooth Touch, RBM, Deep Soul, Club Ultimate και Li’l Mo Ying Yang. Έχει κάνει remix στους πάντες από την Whitney Houston μέχρι τους Basement Jaxx και στο πρώτο του album με καλλιτέχνες όπως Puff Daddy και Boy George. Έχει δημιουργήσει και συνεχίζει να διευθύνει ένα από τα πιο εμβληματικά labels τη Subliminal Records που σηματοδότησε και καθόρισε τη house από το 2000 και μετά, χτίζοντας μια αυτοκρατορία πάνω στο συγκεκριμένο είδος.

Ο Chris Child θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο πιο αντιπροσωπευτικός dj της γενιάς του, με συμμετοχή στα πιο hot και massive house parties της τελευταίας 10ετίας. Από το 2010 και μετά από αρκετά residencies σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας (BABAE, GALEA, BOUTIQUE, BALUX), εντάχθηκε στο δυναμικό των SHOW ME LOVE PARTIES του JOHNNY GERONTAKI(JG). Η ανάγκη του για μια πιο underground μουσική κατεύθυνση, τον βρίσκει στα τέλη του 2011  στην δημιουργία ενός νέου πάρτυ με την ονομασία ΤΗΕ ROLLING STONE. To Rolling stone party με την underground αισθητική του σε συνδυασμό με τα glam στοιχεία πού ήταν διάχυτα, έκαναν το πάρτυ να αγαπηθεί πάρα πολύ γρήγορα απο το Αθηναϊκό κοινό, κάνοντάς το instant hit στις καρδιές όλων και ένα απο τα μεγαλύτερα house parties της πρωτεύουσας. Το 2013 δημιουργεί μαζί με τον καταξιωμένο dj AGENT GREG ένα δυναμικό ντουέτο που ξεχώρισε ήδη από τα πρώτα parties με την ιδιαίτερη χημεία πάνω στα decks. Το 2014 με την κυκλοφορία του EP ‘’100 MOSQUITOS’’ απο την εταιρεία RHYTHMETIC,ο CHRIS CHILD κατακτά την 4η θέση του BEATPORT ELECTRONICA CHART με το original track του που τον κάνει να ξεχωρίζει και τον τοποθετεί δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα του χώρου. Tον Μάιο του 2017 συνεργάστηκε με το θρύλο της Dance μουσικής, Erick Morillo στην κυκλοφορία για τα 20 χρόνια της εταιρείας Subliminal, με αποτέλεσμα το κορυφαίο περιοδικό σε πωλήσεις και ένα από τα πιο αξιοσέβαστα, το MIXMAG να κάνει αφιέρωμα και να παρουσιάσει σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση το κομμάτι.

Τα τελευταία 10 χρόνια o Έλληνας Dj και παραγωγός Agent Greg, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο οικεία ονόματα στην εγχώρια dance σκηνή κι ένας από τους πιο συχνά επιλεγμένους Djs για διεθνείς εμφανίσεις. Ο Agent Greg είναι ο «εγκέφαλος» πίσω από την εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή "Philosophy of Dance" που μεταδίδεται σε περισσότερους από 20 ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα σε gigs στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Agent Greg εργάζεται πάνω σε φρέσκιες παραγωγές, βγάζοντας ολοκαίνουργια remixes για διεθνείς καλλιτέχνες, καθώς και για τα dance music labels σε όλο τον κόσμο, όπως Strictly Rhythm, Subliminal, Ultra και, φυσικά, με δική του εταιρεία Recharged Music!

Info
Bolivar
Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου
697 0367 684
28/6
Doors Open: 21:00, Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα
29/6
Doors Open: 21:00, Προπώληση: 10€, Είσοδος: 13€
30/6
Doors Open: 21:00, Είσοδος: Προπώληση: 8€ | Ταμείο: 10€